Suzuki GSX-R 600

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gixer 600 blokk k1-k3 akár darabonként is eladó.
Hjahhh... már látom hogy 2 éves a poszt... 😆
Szia. Koszi, mar rég yamaha fek van rajta. 😁
Szia!
Erigggy nyereg + brembo vagy magura 18x20-as pumpa + fémhálós fékcső, 3 mm-es távtartó kell.
Sziasztok!

Kétezerért elvihető a kettő.
Sziasztok! 🙂 K2 (1000)-re keresek kipufogótartót! Nem olyat, mint a gyári ami a lábtartóval együtt van hanem valami lézer vágott vagy egyedi akár karbonmintás megoldás is érdekel! Utast nem viszek (mert nincs kit), a másik oldalt leszedtem, púpot visszaraktam... csak így kicsit idétlen! Előre is köszönöm a segítséget! Akinek van az kérem képpel és árral üzenetben vagy hozzászólásban keressen meg! Köszönöm! 🙂
Sziasztok ! Eladó színben a "klasszikhoz" stimmelő Japán üvegszál Marushin 999 napszemüveges bukósisak. Új ! Sosem használt. Minden fóliával. Új ára 111.000Ft volt, most Fix 99.990-ért. Komoly Német teszten minden nagy nevet megvert! A teszt fotóját is feltettem.

Érdeklődni telefonon : 06 hetven 223 7700
Sziasztok! Tudja vki esetleg, h a k6-7 kipu összekötő csőnek mi az átmérője? Igazandiból az alany egy 750, de gyanitom, nincs különbség, illetve a fene tudja, mi van a pályamotoromon. Köszi előre is!
Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok! Adott egy karbis gsx-r 600 srad 2000évj !
Karburátorokat szétszedve azt tapasztaltam ,hogy a két szélsőben 135ös ,a kettő középsőben 132/5 ös főfúvóka van! Kérdem Én ! Ez normális ? Emlékeim szerint 122-es a két szélső a kettő középső 12x/x valamennyi . Válaszokat előre is köszönöm!
Megvettünk 1 K7-est.
Vasárnap nézünk meg egyet amit nagy eséllyel megvesz, de ha addig valaki esetleg jelezné, hogy neki is van eladó azt is megnéznénk.
Kollégám jó állapotú 600 vagy 750-est keres K7-8-tól, ha valaki eladáson agyal pü-ben keressen meg és továbbítom az ajánlatot.
Szia,
Szar a szintjelzője. A 10-es számú. Külön is lehet venni újat, látod az árát. Bontva nem tudom, de én tudom javítani...
Sziasztok, gsxr 600 k5... Nem jelez a benzin tank kontrola.. Pumpa rendben, inditasnal bevillan de kevés uzemanyagra nemreagal.. Köszi
sziasztok,k4-5 600 pályaidom nem lapul valakinél aki el is adná?
Sziasztok!
Valakinek van elfekvőben K8-ra szöggyári kormányvégsúly? Megvenném! :)
Hamarosan kiderül
Hmm. Necces lesz ez köszi a választ. ;)
Szia. K8-on 189cm-el éppen elférek. Előtte R1-en ültem, az nyilván sokkal kényelkmesebb volt. Viszont ha hasonló évjáratoból a 4 japán gyártóból akarsz választrani, akkor ez a legkényelmesebb. A többinél kézenállsz.
Tuti elfér, de hogy kényelmes-e?
Sziasztok. Próbáltam keresni, de így egyszerűbb lesz. 193cm-el van itt pilóta aki elfer bármelyik évjáraton is? De ha már pontosítani kell akkor esetleg K6, 7, 8-on..?
Valahogy megállsz tuti,én még olyat nem láttam hogy örökké köröz valaki.
Köszi az infót. Lekérdezem. Csak szeretnék hungaroring cél végén a 36. körben is megállni, ezért érdeklődöm erről.
Először tudd meg elvégezték e/kell e a felső munkahenger garis cseréje.
Vázszámmal márkakereskedés megmondja.
Köszönöm az építő jellegű hozzászólást :D