Húúha...volt itt tegnap este ám mindenről szó...nemgyőztem olvasni...
Váááá gyerekik.....szobabringa tud komoly is lenni néha?
Reméljuk Gyula, hogy tényleg jó idő lesz 20.-án......én speciel 8-10 fokkal eső nélkül megelégednék....
Speed...rakd fel a rendszámodat, mert seggbe rúglak 20.-án..... És ésszel közlekeggyééé wazzzzeee.....
Én is benne lennék az egyenpólóban, de csak akkor ha valami igényes darab és nem csak egy GSX-R vasalt valami....
Sőőőt....alapíthatnánk motoros klubot is.....majd közösen nyitunk valami jó kis törzshejet.... A pultozást vállalom...
Ott van a DRZ rendszáma..... vagyis megkéne keresni valamelyik szobában....
Szerintem ne add kölcsön ha nem akarsz csekket kapni vagy egyből egy pár évet gyorshajtásért....
Majd küldik igy valami dojcse baromnak...He-He...
Egyenessen az űrből....!
Olaszból van csak a haveromnak volt német rendszáma aztán csak rádobta hogy legyen rajta valami...
Most intézem a Hungarise rendszámot...
Nem a fenét nem! Ő rosszabb, mint én, szerintem... Hamisítatlan Sikari vér folyik bennünk! Ahogy olvasom a ZX-7R topikot, látom a hülyeségeit... Nem változott francot se. Ja, és amikor 6-7 éves voltam, akkor tanított motorozni. Kétszer is eltaknyoltam a robesszal a bugyisi krosszpályán, le akartam nyomni a négyötvenes RM-Zket... Bukó minek, felsőtesten semmi Úgykő. De semmi bajom se lett, sőt még nem is értettem, mi a faszé estem el a mélyhomokban, a pálya mellett csőgáznál...
Sok Boldog Nőnapot Kívánok Neked és minden nő nemű fórumozónak!
Vagy mit.....
Tudod mi a probléma ezekkel? Gyenge és nagyon nehéz....
Amúgy 10 éve tetszett, ma már nem vennék.
Arra felrakom, hiszen a volt szomszédommal összedobtuk az új tartómat...
Én közlekedjek ésszel, amikor a saját unokatesóm rángat a rosszba?
Aztán hogy vagy jóember?
Húúha...volt itt tegnap este ám mindenről szó...nemgyőztem olvasni...
Váááá gyerekik.....szobabringa tud komoly is lenni néha?
Reméljuk Gyula, hogy tényleg jó idő lesz 20.-án......én speciel 8-10 fokkal eső nélkül megelégednék....
Speed...rakd fel a rendszámodat, mert seggbe rúglak 20.-án.....
Én is benne lennék az egyenpólóban, de csak akkor ha valami igényes darab és nem csak egy GSX-R vasalt valami....
Sőőőt....alapíthatnánk motoros klubot is.....majd közösen nyitunk valami jó kis törzshejet....
Szerintem ne add kölcsön ha nem akarsz csekket kapni vagy egyből egy pár évet gyorshajtásért....
Majd küldik igy valami dojcse baromnak...He-He...
Olaszból van csak a haveromnak volt német rendszáma aztán csak rádobta hogy legyen rajta valami...
Most intézem a Hungarise rendszámot...
Na télleg húzok...
Látom, te is türelmetlenül várod a tavaszt
A robogós sztori az úgy volt igazolom.......
Boldog vagyok ,hogy sikerült megfertőzni....