Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az egy napra is de nem többre.A kis kanyargós pálya miatt a nap végére kifáradsz mintha egész nap szántottál volna.Nekem legalábbis aszondták. Pláne aki nem szokta.
Kakucs jó, de csak egy délutánra.
Az nem volt.Viszont elég koszos fürdőkonténer,kiserdő és plötty sültkrumpli húsmentes darált izével egy ezresért igen.
Dabason van strand
Hát igazad van, elég szar... Főleg, hogy ha az embernek 1 kilóméterre van az otthona!
Olyan többnapos eseménynek ahol nincs jakuzzi meg ingyen pi..a a közelébe se megyek.
Elég nomádok a körülmények.1 aszfalt meg pár betoncsík.Meleg mint a dög és a büfé sem egy hajde.Vagy csak a tömeg miatt volt nem tom.Hoszabb tartózkodásnál kicsit nagyobb infrastruktrát kéne hozni a kényelmeseknek.
Ide lemehet nyáron a GSXR600 fórum

http://sportmotor.hu/motoros_e...
Hát ez ordenáré ronda.Arra se fordítom a fejem.
SportMotor meg eddig válaszra se méltatott.
Na voltam Dabason a Kelménél.. A csaj aszonta, jöjjek vissza hétfőn, mert a főnök valamerre elpucolt, vagy mi

Vilibá-t meg holnap megkeresem
Ez majd eztán derül ki

Na mentem intézkedni!
PRO vagy ember!

Mondtam,hogy ötbe megáll
Neked Gucci lesz minőségbajnok
Vasalással készülne, viszont nem jön le tapasztalat alapján mosásnál.
Több ilyen módszerrel készült póló van ismerettségi körömben, amiket fél-1 éve kreáltunk, és bírja a mosást, sőt nem is fakultak meg.
Szitanyomás egyértelműen húzósabb lenne árban...
valahogy így.
Ez az ár 10-15dbra lett kalkulálva...
Szerintem kérdezz rá nyugodtan, veszteni valónk nincs.
Nekem meg kezd az Onedin család történetére hasonlítani ném Isaurás szenvedéssel körítve.
Jó lenne már ha a két lábon járó hirdetőoszlop designban megegyeznétek és látnám hogy is fogtok kinézni a motorkiállításon.
Hé srácok! Nekem is kell póló! Kinek kell leadni a rendelést?
Szitanyomással 4000? vagy sima vasalással ami pár mosás után lejön?
hüüüülllllyyyyyyyyyyyyyeeeeee!
A minőség a mennyiség, fontos nem a hanem!
Duma helyett adj tetőt föléje.
Nem a mennyiség a minőség, hanem a fontos.