"De addig sajnos csak egy motoros vagy a sok közül, aki még nem mutatott semmit, csak az eredményeivel tud arcoskodni."
Erre a részre reagálnék még. Nincsenek eredményeim csak tapasztalatom. Az esetleges pályán elért köridőm nem egy komoly eredmény. Épp csak annyit megyek amit biztonságosnak érzek. Öreg vagyok már a lábtöréshez. De valóban csak egy motoros vagyok a sok közül.
Ember, vedd már észre magad, saját magad cáfolgatod. Egyszer vezethetetlen az 1.9-es nyomású gumi, máskor meg pont az a jó mert abból lesz a 2.2 -2.3 És most ne gyere a pálya meg utca különbséggel mert Te se írtad le hogy hol vezethetetlen a motor
Én egyszer mentem a Hringen 1,9-es Dunloppal. 3 körön keresztül úgy kóválygott az eleje a kanyarokban, hogy majd beszartam. Aztán megmelegedett és jó volt. Brian jól kiröhögött és mondta, hogy 2,1 kell hidegen. D209GP racer volt.
Nyugodtan belemehetünk nem okoz problémát. 1,9 hidegen. Versenygumikon arra rájön a gumimelegítő amitől lesz 2,2-2,3. Utcán nehezen melegíted föl úgy, hogy elérje ezt. Nem véletlenül adnak meg másik értéket utcára. NTEC hátsó gumi 1,2 hidegen ami melegen lesz 1,5. De told már ki a mocit a garázsból 1,2bar nyomással. Persze az új dunlopoknak marha merev a fala de ha véletlen utcán D211GP-vel mennék fixre nem 1,2 tennék bele. Előre sem 1,9-et.
Az a baj hogy te is félremagyarázol..
"Pl. ha életedben egyszer mentél már motorral 1,9-es első gumival akkor rájössz, hogy szinte vezethetetlen"
Dunlop gumik pl alacsony nyomású gumik, előlre is max 1.9 kell..Nem tudom a pontos nyomás adatokat, ép ezért nem is megyek bele a vitába, csak szólok hogy általában a hallgatag ember a bölcs ember
Nem vagy te genyó, csak ahogy már írtam lentebb... (max annak próbálsz tűnni, hogy megmutasd milyen keménylegény vagy.) De te is "csak" egy motoros vagy a sok közül. Akkor vesd rám az első követ, ha te még életedben nem tévedtél, és nem hitted azt, hogy igazad van. Pláne úgy, hogy nekedesnek és szó szerint lehülyéznek.
Tévedsz. Nem utállak és nem vonom kétségbe a versenypályán szerzett tapasztalataidat sem. Az "ahogyan" reakcióiddal nem értek egyet. Az, hogy én azt akkor úgy éreztem, hogy megemelte a kereket, az az én hülyeségem. Szokatlan volt a Gixxer, hiszen akkor vettem meg és kicsit megtréfált az autópálya, amin azelőtt még nem nagyon mentem motorral. Majd, ha egyszer normálisan tudsz egy kérdésre, vagy egy tévedésre reagálni, majd akkor azt mondom, hogy "ez igen, tudsz valamit" De addig sajnos csak egy motoros vagy a sok közül, aki még nem mutatott semmit, csak az eredményeivel tud arcoskodni. Ez pedig valljuk be, nagyonis gyakori kis hazánkban ahelyett, hogy a motorosok összetartanának.
Na hát kicsit utánakerestem, hogy tisztába kerüljenek a dolgok. 2009 júniusába jelentél itt meg. Mindenki nagy örömmel fogadott téged és a zsír új motorkádat. Könnyes szemekkel hallgatták az 1000-es szervíz történetét. Eltelt egy hónap és jött a "Ez fura... Enyém simán feláll egykerékre még 6.-ikban is 8000-nél." és a "Amúgy 6.-ik sebességi fokozatban. Kinek hogy tetszik. 8000-től igencsak megindul a K7-es Gixxer és ott bizony egy nagyobb gázadásnál megemeli szépen az orrocskáját." c. történet. link
Na most azóta eltelt 9 hónap abból 5 volt a tél. Nem tartom valószínűnek, hogy olyan marginális változás állt volna be a szakértelmedben ill. képességediben. De azért osztod azt észt keményen. Gumiról, motorról, alkatrészekről, emberekrő. És közben játszod a mártírt ezzel a "Én biztos hülyeséget beszélek" hozzáadásával. Hát igen. Az esetek nagy többségében hülyeségeket beszélsz. De azt legalább határozottan.
Erről beszélek. Teljesen tiszta lappal indultál itt. Nem az a baj, hogy tévedsz. Hanem, hogy 2 napon keresztül harcolsz féltucat gyakorlott motorossal úgy, semmi alapja nincs a mondanivalódnak. 2 napon keresztül nem volt olyan pillanat, hogy te igazat adj bárkinek is. 0 nagymotoros múltal. Előttem elvágtad magad ennyi. Persze én vagyok a genyó tudom.
Légyszíves ne ferdíts. Szerintem legelőször tök normálisna a kétkedésnek adtunk hangot. Csak te annyira erősködtél, hogy közröhej tárgyává váltál. És a szegénységi biznyítványt a mostani haverjaidnak osztod hiszen ők oltottak le.
Erről szó sincs. Leírtam. Biztos utálsz ezt meg is értem de sajna ez van. Amikor olvasom az írásaidat egyből elkap a röhögés. Mindig az jut az eszembe milyen erőszakosan védted az álláspontodat egy olyan kérdésben ami "alap dolog" úgy, hogy 0 gyakorlat volt a hátad mögött. Nem hinném, hogy az az 5000km vagy amennyit megtettél olyan motorossá faragott volna akire hallgatni kell. De ennek ellenére nyomatod a dumát. Nem mondasz mindig hülyeséget de ha berágsz az csak mókás mert tudom, hogy motorozás terén fegyvertelen vagy. Bocsesz.
Így van. Nekem az egész egy marhanagy félreértésből adódott. Erre ezek meg kikezdték a témát, ahelyett, hogy normálisak lettek volna. Pont mint most. Ez az ő szegénységi bizonyítványuk. Na léptem.
Látszik, hogy te csak az információk bizonyos töredékét vagy képes elraktározni. Nem fogom leírni mégegyszer a történetet, mert csak az én hülyeségemről szólt. Akkor vettem meg ugyanis a Gixxer-t. Na csókollak.
gyári áttétellel kcsiit valószinütlen, ezért értem hogy nem hihető.. de ismerek olyat akinek nagylánckerékkel jött 6 ba kuplungra.. és nem a legnagyobb lánckerék volt fenn neki ami még elfér. de tetudod. én utálok veszekedni, főleg egy fórumon ahol elvileg motorosok-haverok vannak fenn
Előzmény felirat. Nem neked szólt. Még nem vagy beskatulyázva. Tamás bátya már a helyére került. Ő biza sehonnai mióta 2 napon keresztül győzködte a fórumot a motorja egykerekezési képességeiről. (6-ban gázra egykeró dezsír! )
Innentől kezdve miért hinnék bármilyen tapasztalatában?
szeva ha jol is tudom neked sport max gp van is fent...
ha igen neked is baromira kemény most ....?
nekem most a kezembe a michlen után baszot kemény igy a kamrában ... félek uton is az lesz .....
Erre a részre reagálnék még. Nincsenek eredményeim csak tapasztalatom. Az esetleges pályán elért köridőm nem egy komoly eredmény. Épp csak annyit megyek amit biztonságosnak érzek. Öreg vagyok már a lábtöréshez. De valóban csak egy motoros vagyok a sok közül.
(ering/hring)
"Pl. ha életedben egyszer mentél már motorral 1,9-es első gumival akkor rájössz, hogy szinte vezethetetlen"
Dunlop gumik pl alacsony nyomású gumik, előlre is max 1.9 kell..Nem tudom a pontos nyomás adatokat, ép ezért nem is megyek bele a vitába, csak szólok hogy általában a hallgatag ember a bölcs ember
Na most azóta eltelt 9 hónap abból 5 volt a tél. Nem tartom valószínűnek, hogy olyan marginális változás állt volna be a szakértelmedben ill. képességediben. De azért osztod azt észt keményen. Gumiról, motorról, alkatrészekről, emberekrő. És közben játszod a mártírt ezzel a "Én biztos hülyeséget beszélek" hozzáadásával. Hát igen. Az esetek nagy többségében hülyeségeket beszélsz. De azt legalább határozottan.
Innentől kezdve miért hinnék bármilyen tapasztalatában?
ha igen neked is baromira kemény most ....?
nekem most a kezembe a michlen után baszot kemény igy a kamrában ... félek uton is az lesz .....