Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem én vótam! Haver kezébe meg nem kerül a könyv
Akkor ragadni fognak a lapok!
Nem is olyan régen volt az, mikor hidegen szabályzott a féltve őrzött gixxer...én meggondolnám a helyedben...
Speed,

megoldható lenne, h amikor kapod a pólót, akkor viszel magaddal egy pár sima alu emelőszemet, és némi ráfizetés mellett cseréltek?
Hát persze....de csak úgy, ha úgy vigyázol rá majd, mint a VAS-adra....
Ahol van a madaras tecsó is...
Melyik faluban van ez? Érdekelne engem is!
Kőccsönadod?
igy nem,mar regen voltam otthon,de melyik ipar telep ?
Hello Mindenki,

Vitte valaki mostanában (idén) műszakira a bringáját? Mennyibe fáj most egy ilyen tortúra?
HB (ipartelep), ha ez neked mondd vmit...
500Ft ? Hát milyen gumis az.....többe kerül az áram....Vagy pisztolyt is tartassz közben a fejéhez?
Igazán nincs mit...
Én is remélem, hogy nem teszik fizetőssé, bár akkor is nézem Rossit...
az kiraly ,merre?
Jövőhéten kezdek melózni Fehérváron, szal mindennapos vendég leszek arra...
kötessé be digi-tv-t nekünk az van. áldom is a jóistent. superbike, motogp, midnen folyik a csapból
Hú,
Nagyon köszi.
Most reggelek.
Remélem szezonig nem teszi fizetőssé.
Mega THX
Üdv. Te Zsivány!
Holnap reggel viszem. Az egyik szomszéd faluban van egy ügyes srác, van egy gumisműhelye. Egy felni szereléssel centirozással nála 500ft szóval, holnap majd feldobja a dunlopokat!
csuma. itt nézd meg motorlicit
Az én apukám rendőr volt...... mostmár tudom, hogy miért volt otthon mindig 2 hetente új WC kefénk.....

A belső ablaktörlőre már rájöttem hamarabb, hogy miért van a kocsiban.....
Aggyá neki sok vizet magasnyomásúval.Szereti a felületkezeletle puszta acél.
Amúgy én sem.Eccer próbáltam de úgy vagyok vele mint a rendőr aki vett egy WC kefét majd mikor elujságolta az örsön mit szerzett be megkérdezték hogy hogy vált be.
-Hát a papír jobb volt.

Tiszta mocsok lett körben minden mert az ecset spriccelt és össze vissza folyt úgyhogy a kövi a tistítóspray les.
sseven!

Nézheted te is a Dokit....ÉS NÉZZED IS!

Itt EZ A CÍM .... itten tesség regizni, ami ingyé van és kb. 10másodpercbe kerül...
Ettől fogva ingyenesen lehet nézni a Digi-sportot.... ÉS A DOKIT...
Valamint a motogptv.hu is elvileg ingyé adja a 2010-es szezont,...

Viszont a Digi-sport TV itt a neten működik és már regiztem és ki is próbáltam.....MÚKODIK!

Melyik könyvét olvastad a Dokinak? Én a "Mi lett volna, ha meg sem próbálom" címűt.....ÁLLATI JÓ KÖNYV....Rossi Funoknak KÖTELEZŐ!
És ma szentendrei útón kifelé 15.30 - 16.00 között?
Igaz ma nem esett.
Viszont még ezt nem hallottam itt Dabason hogy valaki petróleum olajjal tisztítaná a láncot XD