Üdv. Te Zsivány!
Holnap reggel viszem. Az egyik szomszéd faluban van egy ügyes srác, van egy gumisműhelye. Egy felni szereléssel centirozással nála 500ft szóval, holnap majd feldobja a dunlopokat!
Aggyá neki sok vizet magasnyomásúval.Szereti a felületkezeletle puszta acél.
Amúgy én sem.Eccer próbáltam de úgy vagyok vele mint a rendőr aki vett egy WC kefét majd mikor elujságolta az örsön mit szerzett be megkérdezték hogy hogy vált be.
-Hát a papír jobb volt.
Tiszta mocsok lett körben minden mert az ecset spriccelt és össze vissza folyt úgyhogy a kövi a tistítóspray les.
Itt EZ A CÍM .... itten tesség regizni, ami ingyé van és kb. 10másodpercbe kerül...
Ettől fogva ingyenesen lehet nézni a Digi-sportot.... ÉS A DOKIT...
Valamint a motogptv.hu is elvileg ingyé adja a 2010-es szezont,...
Viszont a Digi-sport TV itt a neten működik és már regiztem és ki is próbáltam.....MÚKODIK!
Melyik könyvét olvastad a Dokinak? Én a "Mi lett volna, ha meg sem próbálom" címűt.....ÁLLATI JÓ KÖNYV....Rossi Funoknak KÖTELEZŐ!
megoldható lenne, h amikor kapod a pólót, akkor viszel magaddal egy pár sima alu emelőszemet, és némi ráfizetés mellett cseréltek?
Vitte valaki mostanában (idén) műszakira a bringáját? Mennyibe fáj most egy ilyen tortúra?
Én is remélem, hogy nem teszik fizetőssé, bár akkor is nézem Rossit...
Nagyon köszi.
Most reggelek.
Remélem szezonig nem teszi fizetőssé.
Mega THX
Holnap reggel viszem. Az egyik szomszéd faluban van egy ügyes srác, van egy gumisműhelye. Egy felni szereléssel centirozással nála 500ft szóval, holnap majd feldobja a dunlopokat!
A belső ablaktörlőre már rájöttem hamarabb, hogy miért van a kocsiban.....
Amúgy én sem.Eccer próbáltam de úgy vagyok vele mint a rendőr aki vett egy WC kefét majd mikor elujságolta az örsön mit szerzett be megkérdezték hogy hogy vált be.
-Hát a papír jobb volt.
Tiszta mocsok lett körben minden mert az ecset spriccelt és össze vissza folyt úgyhogy a kövi a tistítóspray les.
Nézheted te is a Dokit....ÉS NÉZZED IS!
Itt EZ A CÍM .... itten tesség regizni, ami ingyé van és kb. 10másodpercbe kerül...
Ettől fogva ingyenesen lehet nézni a Digi-sportot....
Valamint a motogptv.hu is elvileg ingyé adja a 2010-es szezont,...
Viszont a Digi-sport TV itt a neten működik és már regiztem és ki is próbáltam.....MÚKODIK!
Melyik könyvét olvastad a Dokinak? Én a "Mi lett volna, ha meg sem próbálom" címűt.....ÁLLATI JÓ KÖNYV....Rossi Funoknak KÖTELEZŐ!
Igaz ma nem esett.