Elől egyszerűbb volt cserélni azért lett a -1. Én egy kicsit megbolondítanám a helyedben:) Most amíg új a láncszetted addig érdemes! Amúgy tényleg még a 190-es gumival is jóval nyomatékosabb a motorom Szerintem egy próbát megér de neked kell eldönteni.
Francba! tegnap betellt a szervízfüzetem , , , , ,
Tegnap voltam szervizeltetni a motorom, nagyon érdekes dolgokat csináltak rajta, de mivel geci vagyok nem árulok el belőle semmit nektek!
Szia!
Pont tegnap volt, láncszettcsere, rá is kérdeztem, de a szerelő azt mondta, hogy ő inkább az elsőt meghagyná gyárin, és a hátsót cserélné +2 -re.
Mondta, hogy végsebre lassabb lenne, de nyomatékosabbnak érezném.. Nem tudom, de gondolkodom rajta, hogy meg kellene bolondítani egy picit...
2009 áprilisba került rá a ragasztás , de valami isteni sugallatra (Hüjjjegyerek) múlt héten leszedtem.
Rá húsz percre igazoltatak.
Előtte egy évig nem zavart senkit.
Csak az nem tetszett nekik, hogy az útburkolattal párhuzamosan áll a rendszám.
Figyi már....neked mindig le van ragasztva a rendszámod, vagy csak guruláskor, mint a multkor a Lurdy-nál....?
Állítottak már meg így Sünök, hogy le volt ragasztva?
A multkor én is ragasztgattam kicsit... de......
ha lesz mostanában láncszett cseréd akkor rakjál előre -1-et nagyon jó lesz tőle a motor, igaz most a 190-es hátsóval majdnem ott tartok mint előtte a 180-al gyári áttétellel, de még így is érezhetően erősebb és a kilométeróra se csal sokat nagyon minimálisat így legalább a városban 50-et könnyű betartani
A fenéket.... ...10perc kb....csak gondoltam időben talizzunk!
Nem vagyok az a kicentizem az időt típus....
Inkább 10perccel előbb érek valahová, mint 10perccel később...
De akkor 9:20 és 9:30 között tali a népligetnél.....csak akkor menetben nyomd át a VAS-at "A"-ba, mert kilépünk.....
Találtam egy bal oldali idomot K8-ra....igaz kék-fehér, de most nem ez a lényeg....
Nem tudom, hogy 1000-es alkatrészek mennyire kompatibilisek a 600-asokéval, mert azt is találtam....
Szevasz Tesó!
Felébredtünk....? és megy a gixerkutatás mi?
Nem motorozni megyek, csak egy haveromhoz a számítógépét csinálni...
De ha jó gyerek leszel, akkor lehet feléd is elugrom, ha időben végzek azzal a szarral....
Tegnap voltam szervizeltetni a motorom, nagyon érdekes dolgokat csináltak rajta, de mivel geci vagyok nem árulok el belőle semmit nektek!
Pont tegnap volt, láncszettcsere, rá is kérdeztem, de a szerelő azt mondta, hogy ő inkább az elsőt meghagyná gyárin, és a hátsót cserélné +2 -re.
Mondta, hogy végsebre lassabb lenne, de nyomatékosabbnak érezném..
Rá húsz percre igazoltatak.
Előtte egy évig nem zavart senkit.
Csak az nem tetszett nekik, hogy az útburkolattal párhuzamosan áll a rendszám.
Állítottak már meg így Sünök, hogy le volt ragasztva?
A multkor én is ragasztgattam kicsit... de......
Na és még 4 év ezután és lehet sexelned is....
Jövőre már személyit is kapok.
Bazzzzzzeee....most látom, hogy TE csak 13 éves vagy....
A lurdy parkolóban fiatalabbnak néztelek....
Oks...ott leszek...
gyalog
Nem vagyok az a kicentizem az időt típus....
Inkább 10perccel előbb érek valahová, mint 10perccel később...
De akkor 9:20 és 9:30 között tali a népligetnél.....csak akkor menetben nyomd át a VAS-at "A"-ba, mert kilépünk.....
Na jó csak vicc volt....odaérünk nyugiba....
JAAAAA....RENDSZÁM FENT LEGYEN!
Találtam egy bal oldali idomot K8-ra....igaz kék-fehér, de most nem ez a lényeg....
Nem tudom, hogy 1000-es alkatrészek mennyire kompatibilisek a 600-asokéval, mert azt is találtam....
Felébredtünk....?
Nem motorozni megyek, csak egy haveromhoz a számítógépét csinálni...
De ha jó gyerek leszel, akkor lehet feléd is elugrom, ha időben végzek azzal a szarral....
Mennyé inkább dolgozni vazzeeee
Én meg keresem a vasat, kesztyűt, aláöltözőt, riasztót.......
Nemsoká én is menek...