Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan szedted a képet báttya?
Elsősorban én is, úgyhogy szólj, ha van már infód....
Jó munkát neked is.....én is melózom....
mert, hogy Lehet Más a Politika
Munkaidő van, én is gályázok a kisebbség helyet
180-ast szeretnék

Tudom válogatós vagyok, de legalább az egyenesekben legyek gyors
Neked baj, ha 190-es a gumma? Mi van, akkor ha nem Sc1, vagy Sc2? Akkor milyen lehet még? Még nem kaptam infót....

Nálad mi a szitu?
Csak nem megint hátat szélesítenoi volt Menáger Úr?
Kölyök!

Majd te leméred a távolságot vonalzóval Soprontól - Ecsedfalváig

Újra itt!
Micsoda?
És amit mondtál, az még csak kisebb csoportokra lebontva.
Ahová én járok, ott 1 000 fő tanul (szakiskolások-szakközepes-főiskolás), ebből 500-600 fő cigány, és ebből csak 50 fő max, ami szakközépben tanul (ebből lesznek kihullók a szakmunkásba, mert annyira hülye, hogy azt a kibaszott kettest se tudja megszerezni), a többi meg szakmunkás!

Ma a cigányok nekimentek a skinhead haveromnak. Volt csetepaté. A srác majdnem a viperát húzta elő, de végül elporoltak a cigók. De lesz valami, mert itt a skinhead-ek nem hagyják annyiba a dolgot.

Mindenki visz valamit önvédelemre. Nekem a cigányok gallyra szétvertéka bicajom. Haverok felesleges donorbicajaiból újítgattam fel a szerkezetet. A bal hajtókarom egy fos. Majd képet teszek fel hogy áll. Átlagosan 3 nap hazsnélat után kell meghúzni a bal hajtókaron a csavart. Nos, ezért járok én krovakulccsal. Nem vagyok verekedős, és remélem, hogy a krovakulcsot nem kell majd a nem-rendeltetésszerűen használni.
Küldheted nekem az addont izibe.
Bocsánat Józsi, csak az indián az önerőből eltartja magát! Adsz neki egy szarvasmarhát, akkor lecsapolja, amit le lehet ( ), kitenyészti az utódokat, aztán az öreg állatokat kinyírja, és amit lehet belőle, azt felhasználja. Bőrcserzésre is gondolok többek közt

A cigány mit csinál? Ellopja, megöli, megzabálja a belét, és eltemeti a maradékot. Ja, és erre büszke is a mocsadákja!

Munkaképesek ezek, csak megbízhatatlanok! Házat tudnának építeni, hiszen tud a barma maltert keverni, vagy téglát emelni... Más kérdés, hogy ahogy én sem, úgy te sem építtetnél velük házat, mert hogy másnapra összedől, az fix!

Azt kéne csinlni a cigánynak, mint régen: Lopjon egy kibaszott hegedűt, húzzon be a sarki kocsma sarkába, azt húzza a nótát!
A fanatizmus, ugye...
Viccet félre téve...és még nm beszélve arról, h ha a gyereknek nincs felszerelése, a többi társa adja össze a rávalót, vagy az övékéből veszik el a pedagógusok, ez mien dolog? Ha esetleg eljut odáig, h tovább tanuljon kapja a további ösztöndíjakat
Felsőoktatás 90e huf A magyar hol kap?
Erre szokta Kollégám megjegyezni: Járj többet szoliba és lesznek jogaid.
Jah és arról nem is beszéltem ,hogy a cigónak ingyen tankönyv, ingyen ebéd! Hol élünk bazd+?! A rokon meg fizeti a 15 rugót a könyvekre meg havonta 6000 a kaja!
Hát sajnos ez van! Megbecsülés nm sok! Mai munkanélküli helyzetben, amúgy is nehéz elhelyezkedni, válogatnak a munkáltatók, mert megtehetik olyan magas a ráta, főleg a tartós mn. körében
Mivel megvolt a komcsi többség így ha ott van ha nincs akkor sem tehettek többet.És csak akkor vonultak ki ha Fleto beszol ha nem akkor ott voltak.
Bánja fene legyen 01-02.És igen te vagy a kerékkötője.Ha otthagyna jobban boldogulna.
A fideszről csak annyit hogy kivonulni ki tudott az ülésekről, ezért tudott az mszp kisesbségben kormányozni, esetleg ha bent maradtak volna az üléseken és értelmesen viselkedtek volna talán többre lehetett volna vinni a mai helyzetnél..
Na de majd meglátjuk milyen mély a nyúl ürege..
Szia!
Na itt a gond! A fehérbőrű meg mehet a levesbe....
Szóval ezzel azt akarod mondani, hogy egy kolonc vagyok a nyakán, aki csökkenti az esélyeit?
Ja! Ebben igazad van.... Erre nem is gondoltam....
Féreg vagyok....
Igen csak az a baj, hogy 07-08 ban volt a legnagyobb látszatjólét, ami miatt beborult ez a fasza szabad(pénz)piaci rendszer..
Én inkább a 01-02 -őt választanám...de nemtudom...
Váljon tőled el.
Szia!
Igen, aki dolgozik ilyen helyen portekció nélkül, annak kitapossák a belét (pl.: feleségem aki csinálta 08:00 - 19:00 -ig átlagban (17:00 helyett) viszont jut rá 2-3 olyan ember, aki elszörfözgeti az egész életét ugyanazon helyen, mert valakinek a valakijeként került oda...na azokat kellene kigyomlálni de kurvagyorsan !
Most hogy eljött, 2 embert vesznek fel helyette, mert rájöttek, hogy amit csinált 1 nem bírja (munkaügy+hr) fasza!
Ja és mindezt feléért az előző munkahelyén kapott bérért, igaz akkor versenyszférában nyomta, de mikor megszűnt, alig bírt elhelyezkedni, mert 30 felett van és férjezett, így nem kellett sehova......botrány....
8 hónap munkanélküliség alatt alig bírtam tartani benne a lelket....de sajnos ez az általános....