és még a qurva eső is kente rendesen...
szerencsére körbeálltak az autósok, így ha nagy ág zuhant volna le, akkor az autók felfogták volna, de ma reggel inkább bejöttem vele, mint hogy egész nap otthon maradjon...itt legalább fedett helyen is van...
(Ez megint csak tapasztalat
)
Persze engem sem zavar ki mit vesz, mindenkinek más tetszik
Úgy értettem,hogy a mi kis hazánkban nem jön veled olyan gyakran szembe mint egy bódis!
De kinek mi! ettől szép a világ,hogy változatos!
Amúgy meg ne akarjá má veszekedni velem!
Figy,én mindenképp csonkadobot akartam rá,mert csak a k6-k7-jött ki ezzel a formátummal és hát tök jó,hogy ebben különbözik a többitől,én meg meg akartam tartani ezt a stílust! Hosszút nem akartam rá semmiképp! Meg ha olyat tettem volna rá mégis akkor is Yoshit,nem Mivvet!
Neked az tetszik ennyi! Nekem nem!
Azt kell használni, mert a gyártó is azzal szereli a motort, és ők aztán tudják mi a jó rá...hiszen a motort is ők készítették, és az nagyon jó nem?
Én sem vennék új gummát sose, max. ha qurva vastag lennék anyagilag, vagy max. ha valami qurva nagy akció lenne egy jó garnitúrára...
A használt, de jó állapotú gummák ugyan olyan jól megfelelnek, hisz utcán nem mindig olyan helyeken jár az ember, ahol döntöget...
A közepe ezeknek a pályázott gummáknak meg még elég vaskos, a széle az már kopottabb, de amennyit utcán borogatsz azt kibírja addig amég a közepe el nem fogy!
Nekem abszolult nem tetszenek a BT gummák, nem igazán jó választás ez a gyártótól...én biztos nem ezt raknám fel gyárilag a Gixerekre...
Gixxerpetinek is mondtam, hogy amint lehet cserélje le a picsába, mert már kocka a gumi alakja, pedig volt azért döntögetve már...
Nem kell ezt ragozni, egyszerűen csak annyi, hogy nem egy biztonságos gumma és van nála 100-szor biztosabb és jobb is.