Amúgy a ritka hűha az nem olyan nagy már (sajnos), csak azért van bennem tisztelet, hogy lépeget azért, főleg szarabb úton, amikor 2-3ba is elpattog meg szitál az eleje fordulaton.
Melyik gixxer legyen a következő? (600-750-1000)... Most egy 99-es 600am van, amit nagyon szeretek-imádok. Persze elmarad a K6-K8tól (174kg 110LE) de azért tud szépen menni ez is. Érdekes a viszonyunk, néha kevés az ereje, néha meg azt mondom dehogy kell nagyobb bőven elég ez. Most nem tudom eldönteni melyik énemnek higgyek. Elég sokat mentem már vele.(de nem eleget
) Ezért is érdekelne a véleményetek. Tehát szeretem forgatni a motort, és az ezressel is "600as üzemmódba" motoroznék nyomaték ide vagy oda. Ettől a stílusomtól kicsit félek, márpedig én szeretem forgatni a motort. Tisztába vagyok hogy kanyargós úton, pályán lassabb lennék egy ezressel, de fontos lenne a gyorsulás.....
Attól a 2 decitől nem fog szétesni.
Ha van rá lehetöséged probáld ki mind a 3-at. Ugyis te döntöd el melyiket veszed meg
rá akkor én a te helyedben a 600-as mellett döntenék
különbség mint a 600,és a 750-es között.Sokan rosszul értelmezik:a 750-es inkább a 600-asra hasonlit
mint az 1000-re.Ez igaz a kezességre,és nem az eröre!
váltottak,és nem tudják azt az idöt menni mint a 750-el
lennék mint te(bárcsak annyi lehetnék