Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bassz ezt elszúrtam.
C-t eltaláltam úgyhogy majdnem.
Protektort már mondtam hogy alapból cseréltem Knox-ra mindenhol.Egészen egyszerűen mert kényelmesebb mint ami a nonamekben van.
Bőrt meg szerinted a márkásabb cégek külön tenyésztenek erősebb bőrű tehenet mint a többi cég?
Nem hinném.Tény hogy márkásabb cucc szebb,design-ban is divatosabb talán még jobban is passzol az emberre de annyival nem véd többet egy 350e-res ruha mint egy 60e-res.
SV-s srác egy berikben komolyat csúszott az M5-ösön.Gyakorlatilag varrás mentén szétszakadt.A fullos valszeg nem szakadt volna szét de megvédte 35e ért összevarták neki és még mindíg jó.a 250e ért ugyanott van a nagyon csilli vilivel az ember.
Én talán tavaszra egy kabátot talán beújítok a Beringtől ha lesz méretemben.Nem azért mert nem jó ami most van hanem sajnos eredményes a fogyókúra és lötyög a kabát rajtam.
Cövek, nem Cölöp
Zoli!

Nem tudod véletlenül annaka Cölöpnek az emai címét, akit említettél?
Thx..
Na látom azért csak kapisgálod a dolgot...
Szigetelőszalaggal lerögzíted, oszt nem lobog
Május 1.-je óta nem volt rajtam a bőrruha De azt el tudom képzelni, hogy izzaszt...
Én a Roleffemben cserélem majd a protikat. Nem hiszek ebben az ötésre-keményedő cuccokban. Nekem tuti protektor kell.
Ez kicsit lehet lobogna már 150 fölött....
És kevés benne a uv zöld is....
Ja.A nadrágom az Roleff címkét visel.Őőőőőő szerintem ugyanott készül mint a Rush-m meg a többi noname cucc mert hótt ugyanolyan pofára.Viszont egyszerűen belerohadok ilyen melegben.Valami észvesztően izzaszt.Ha megyek nem gáz de megálltam csak tankolni és ááááááá.Így inkább a lajosos protektoros farmert veszem fel rövid melóbajárós utakra.Ütésre keményedő szellős terdprotektor van benne és plusz aramidszálas megerősítés van mindenhol ahol csúszok.
Nincsenek illúzióim egy esés és kuka de azt az esést még védi.Pl a térdnél elég szépen be van szűkítve így nem fordulhat el a protija.
Visszont csizmát mindenhova még bótba is fel kell venni.A nélkül nem szabad ráüllni motorra.Még a legolcsóbb csizma is véd annyit hogy legyen az embernek bokája még pár évig.Tapasztalat.
Neked már mutattam tegnap is TE HULIGÁN!
Láttam egy ilyen színűt a multkor egy srácon a Ringen...ha meglátom 17.-én is akkor megkérdezem, hogy honnan van...
Vagy levesszük róla...
Hát Zoli boccs, de ebben nem értek veled egyet!

Ha már ruhát veszek, akkor biztosan nem fogok spórolni rajta és soha nem vennék meg ilyen 60ezres PÓÓRBÁJK ruhát, vagy mi a fenét......max. biciklizni...
Nézzél már meg egy Probiker ruhát protektorilag és minőségileg meg egy Beriket, Arlent, vagy Spyke-t....nem hinném, hogy ugyanaz!
Mi az hogy utcára nem kell olyan? Ez marhaság...és ha már akkorát borulok, hogy törik a csont, akkor ne egy 60ezres ruha legyen már rajtam....
Bocsesz én ezt nem így látom mint te....de ez csak az én véleményem....
Mi geci ez wazzeg..... yodáé volt annak idején?
Ezért van nekem is Roleff
Menj el tűzoltónak vazze! Az még fényvisszaverős is!
Speed!

Azért egy valag pénzt biztos nem adok ki csak azért, hogy saját színt adhassak meg....
Csak gondoltam hátha van ilyen nem horror áron...
Amúgy ilyen színt szeretnék...
Probiker ruci van 60k-ért itt is.Superzone akciózik orrba-szájba mugen,berik,arlen ness ruhát tonnaszám egy vagon féle színben.
Kenguru hipemárkás,irtódrágát meg utcára felesleges venni annyival nem lesz jobb amennyivel drágább.Csúszást elég komolyakat az előbb említettek is többször védenek ha meg megakad az ember valamiben a versenycuccban is törik a csont.
Én a legolcsóbb legegyszerűbb cuccot vettem.Nem mintha a beriket nem néztem volna csak hát az én méretemben nem volt.Így kijött a cucc talán 50k-ból plussz a minőségi protektorok meg a rámszabása.Mert a legtöbb gond hogy az ilyen csinosabb bőrruhák 58-asig vannak raktáron.

Kössz Uram az észrevételt...
Helyes!
Ne csak nézz, láss is: Doki bringa ruhájában menne fel.
Utcai ruhában nem engednek fel.
Amúgy a sóderágyas fényezést a tiedére is megcsinálom TÖK INGYEN! DE CSAK NEKED!
17.-én kiviszem a ringre és már a kész kavicságyfényezéssel kapod vissza....

Sidi-t használ crazyJoe is
Nem tudom Dottóre. A Spyke csinál ilyet, azt tudom
Nálam így működnek a dolgok...
Előre eltervezem, hogy mit szeretnék, majd addig gürizek és hajtom amég meg nem lesz... Eddig is bevált, csak mostmár szeretném az időt is csökkenteni az eltervezés és megvalósítás között...

Sportdob azért lett megvéve, mert 60ezer volt....most a FULL GAS-nál ugyanez 100ezer fölött van...
Akkor csak 60ezrem volt, se több...abból nemhogy biztonságos ruhát, de még tipegőt sem lehet venni szerintem, vagyis lehet, de az számomra annyit is ér...
Szóval jobbnak láttam azt a pénzt elkölteni a kipuffra, mintsem a 7köznapi dolgok szépen elvigyék...

Ruhám és csimmám 20.-a után lesz megvéve...
Én annyit mondtam hogy nem vennék utcai közlekedésre pályagumit
Mondtad azt is Kakucson, hogy hegyes a Dunlop, és nem megfelelő utcára
Na én már nem foglalkozom ezzel tovább.