Téged speciel nem de ez nem is baj.
A ki mit látot dolgot ne emlegesd mert ostoba mód felraktad a videót (jé azt is letörölted) és mindenki az alapján itélt el.
Azért nem írtam kis ideig mert érdes módon mindenki idegyűlt aki életében nem írt még ide és mindenki meg akarta nekem magyarázni hogy amit én láttam azt nem láthattam
Addig nagyon jól érezted magad amíg az itteni kisfiúk tágranyílt szemmel nézték a pályamotorozásodat. Csak aztán amikor megpróbáltad hülyére venni a teljes pályamotoros közösséget elcsodálkoztál, hogy még az itteni alattvalódi közül sem áll melléd senki. Azon szerintem te sem lepődtél meg, hogy a szobamotoros egy véleményen volt velem. Mivel mindenki más is így volt. De ha ő hót az ellenkezőjét gondolta volna akkor is ellened lett volna az ismert okok miatt.
Kisebb arc kéne és talán lesz aki odamegy megkérdezni mi történt ha elesel nem csak az a hülye madár ddt.
...az nem okés....
Hogy mindenkit lenéz meg fikázni tud csak? Én még emlékszem amikor megjelent itt a fórumon, gixxerk7 barátjával együtt, mindenkit fikázott, beszólogatott. Nem tudom kivel ment a szájkarate napokon keresztül, de szerintem itt sokan benne voltak, és most meg úgy látom mintha ezeket a dolgokat elfeledtétek volna. A legjobban azon röhögtem, amikor itt nemrég szobabringa meg rosszi puszi-pacsizott, pár hónappal ezelőtt meg egymás torkát is elvágták volna..
Komolyan, mintha pár embernek nem lenne gerince és ahhoz húz mindig aki a leghangosabban kiabál
Szobaringától amióta itt van értelmes mondatot nem hallottam. Sokan ép ezért nem írnak a topikba, mert ilyen válaszokat várnak vissza alpári stílusban. Én is már csak inkább olvasom, ilyennnel ki a faszom akar beszélgetni..
Most se értem miért írtam be
Ha még nem voltál pályán érdemes az euroring-el kezdeni, bár ott az aszfalt minősége nem 100%-os, kicsit csúszkálós. De ha elfogadsz egy jótanácsot és komolyan érdekel a pályázás akkor először pályaidom felé orientálódnék, mivel mindig benne van a perec lehetősége a pályázásban. Nem kell más csak egy tapadós gumi még és kész.