Most hivtam fel a Krisztiánt és azt mondta, hogy ezt hűtőshöz kell vinnem, mert ez olyan vékony, hogy nem tudja heggeszteni...
A Tutis álltal adott idomos emberke még eddig nem vette fel a telefont, de próbálkozom és hivlak, amint tudok már valamit...
Lassan elindulok Krikitől, mert ez a posvány berúgat itt teljesen... SÖRÖZÜNK!
úGYHOGY valami hűtős emberke kell, aki tud ilyet foltozni...
Szép Napot Gixeresek!
Ismét itt vagyok Kriki mesternél és a gépemet szerelgetem...levettem a hűtőt és a belső falán van egy 3mm-es lyuk...
Tud valaki valami hűótőst, aki ilyet tud javitani?
Köszönöm előre is!
Helló!
Tényleg írtad, hogy új motort szeretnél, csak elfelejtettem...
Holnap csak a közelben nyomulok, (Budapest+környéke) de neked jó nyaralást, vagy amit csinálsz ott Siófokon!
A seggedről majd töröld le a polírpasztát, amit felkentem a nyelvemmel! ,
Érdekel igen. Legközelebb pénteken járok arrafelé, ha minden igaz. Pénteken délután mennénk Kaposvárra, és akkor tudnék arra kanyarodni. (18 óra körül)
Most hivtam fel a Krisztiánt és azt mondta, hogy ezt hűtőshöz kell vinnem, mert ez olyan vékony, hogy nem tudja heggeszteni...
A Tutis álltal adott idomos emberke még eddig nem vette fel a telefont, de próbálkozom és hivlak, amint tudok már valamit...
Lassan elindulok Krikitől, mert ez a posvány berúgat itt teljesen...
úGYHOGY valami hűtős emberke kell, aki tud ilyet foltozni...
06-30/9357-237 Krisztián
Ismét itt vagyok Kriki mesternél és a gépemet szerelgetem...levettem a hűtőt és a belső falán van egy 3mm-es lyuk...
Tud valaki valami hűótőst, aki ilyet tud javitani?
Köszönöm előre is!
Tényleg írtad, hogy új motort szeretnél, csak elfelejtettem...
Holnap csak a közelben nyomulok, (Budapest+környéke) de neked jó nyaralást, vagy amit csinálsz ott Siófokon!
A seggedről majd töröld le a polírpasztát, amit felkentem a nyelvemmel!
Érdekel igen. Legközelebb pénteken járok arrafelé, ha minden igaz. Pénteken délután mennénk Kaposvárra, és akkor tudnék arra kanyarodni.
Na majd vakolunk
Jó éjt mindenkibe........................
Majd komenikálunk addig.... gondolom a régi 7esen lenne a lefele út...az M7 az nem nekünk való, unalmas
Indulás
Mikor mész, hol leszel?
Ügyesen kell helyezkedni.
Én lent leszek.............
Kriki is igaz ő máshol, de nem számottevő távolságra.
Csütörtökön vagy pénteken le kéne robbanni fürdeni és kajolni egy remeket!
Ki gyün?
Gyors, pocok, Rokstar?
Imádják a motorosokat.
M7-es kicsit neccesebb oda-vissza voltak rs octik, a leállóba gurultak, ha rendesen mész nem baxtanak azok sem.