A csávó indul a Yamaha R-széria kupán, egy 2004-es R6-ossal. Lenyom vele néhány pályanapot, utánna eladja nekem. Azaz, én megveszem tőle, és elraktározom a szobámban. Ha eldurran a gyári Bridgestone BT016, akkor felteszek rá egy szett Dunlopot, és azt addig használom, amikor már a felnin fogok gurulni, annyira elkopott.
Másrészt ha valakinek kell egy első, vagy egy hátsó, vagy egy szett, akkor annak abból adok el, amit vásároltam!
Ami a legfontosabb... Egy megvásárolt, majd általam elhasznált, és ledobott gumit SOHA nem adok el senkinek! Kivéve Dokinak a hátsókat. Ő majd elfüstöli
nem értem. most akkor te is árulsz levetett gumit?!
nem azt írtad, h te is úgy veszed őket egy yamahás sráctól?
vagy megveszed a használtat, tovább használod és azt adod még tovább?
Speedy, értelmezz szöveget: termékpalettájukból: azaz a saját márkájukból javasol valamit. Persze hogy nem fog más márkát javasolni. De saját márkán belül segít kiválasztani a megfelelőt. Persze ez csk mint lehetőséget írtam :) Látod itt is ahány ház annyi szokás, itt is mindenki mást mond :)
Hogy tiszta legyen a víz: Amikor Petivel beszéltem, ő maga mondta, hogy Krikett 750-esén foszladozott le darabokban a szövet, amikor eltűnt a minta.
"Esetleg írhatsz a magyarországi forgalmazóknak, akik szíves örömest segítenek kiválasztani a megfelelő gumit a termékpalettájukból."
Sajnos kevés az olyan ember, aki valóban önzetlenül segít! A multis cégek emberei csak a profitra hajtanak, hogy ezt vedd meg, mert a többi gyártóé egy rakás szar. Ilyenkor jön jól ugye egy jóbarát - esetedben szerintem nyugodtan említhetem példának Brian-t - aki szívesen segít gumikérdésben.
Szia.
én a D211 gp-ből a keményebb-et ajánlom , nekem bevált pedig az én gépem sem pehelykönnyű .ebben a mocsok időben is kiválóan tapad a 200/55 .mert ha jól tudom akkor 6 coll-os felnire az való
Mondjuk erről nem tudtam, hogy elkezd csúszni a motor valaga... Bringa sem említette, hoyg csúszkálna, ráadásul Peti és Doki is állították, hogy Bringa a slickre kopott D211GP-jeivel térdeli a kanyarokat.
Hát látnod kellene a gumit, mert mindenkinek mást jelent a jó. A gumijaim 10 000 Ft/darabáron adom. Ennél drágábban nem adok el gumit.
Másrészt a gumik közepén sok a hús, és a széle sincs elrongyolva. Hogy az általam értékesített gumik mennyire váltak be, kérdezd meg 46the_doctor, és gixxerpéter felhasználókat! Ők majd beszélnek helyettem is!
70 euro a három óra,és nincs csoportosztás.Kijössz regisztrálsz befizeted a lét ,és gooo
Két napon belül jön a fizum, és megoldom!
Másrészt ha valakinek kell egy első, vagy egy hátsó, vagy egy szett, akkor annak abból adok el, amit vásároltam!
Ami a legfontosabb... Egy megvásárolt, majd általam elhasznált, és ledobott gumit SOHA nem adok el senkinek! Kivéve Dokinak a hátsókat.
Felhívod őt,elmondod mit szeretnél,és ad neked normális gumit.
És megbízható.
http://sportmotor.hu/tagok/825...
regisztráció, feltételek, ár?
jó lenne nem sötétben motorozni a pályán
3x20p gyors és lassú csoport + 1x20p utas motoroztatás
nem azt írtad, h te is úgy veszed őket egy yamahás sráctól?
vagy megveszed a használtat, tovább használod és azt adod még tovább?
Akkó az előző szövegem utolsó két bekezdése nem neked szólt, hanem a falnak.
Hallod?! Jövőre kimegyünk egy hazai Ferencváros meccsre?
"Esetleg írhatsz a magyarországi forgalmazóknak, akik szíves örömest segítenek kiválasztani a megfelelő gumit a termékpalettájukból."
Sajnos kevés az olyan ember, aki valóban önzetlenül segít! A multis cégek emberei csak a profitra hajtanak, hogy ezt vedd meg, mert a többi gyártóé egy rakás szar. Ilyenkor jön jól ugye egy jóbarát - esetedben szerintem nyugodtan említhetem példának Brian-t - aki szívesen segít gumikérdésben.
én a D211 gp-ből a keményebb-et ajánlom
Másrészt a gumik közepén sok a hús, és a széle sincs elrongyolva. Hogy az általam értékesített gumik mennyire váltak be, kérdezd meg 46the_doctor, és gixxerpéter felhasználókat! Ők majd beszélnek helyettem is!