Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán mint a vöcsök.
Kell hozzá aszongya cicanaci,medvenaci,bőrnaci,póló,2x pulóver,Bering Skorpio kabát,csősál kékben a stílus miatt,Forcefield Tornado+ Gloves THERMO kesztyű+kinyúlt shox bőrkesztyű és egy félig levált talpú diadora túracsizma 1 szál zoknival.(na ide asszem kell még egy pár).
Továbbá a gép egy pár michelin pilot road2-n fut ami nem csúszik.(nagyon)
Yamaha Neo's a cél
Csak ne olyat mint az UNO.
Hát nem tudom Ti hogy tudtok motorozni, ma voltam fater robogójával egy kört, lefagytam. Semmi értelme az egésznek már!
nekem 10-20fokos garázsom van csak a csepptöltés miatt fogom ki venni meg a téli átépítés miatt az aksit. De még jövőhéten szeretnék motorozni. plusz venni egy száguldó hokedlit városba
Most is alatta volt.
Hazajöttem.Jó még ez.Bár a dög kehelt de hajtom.
Szombaton még menni kéne.
Meg mindíg ha nem esik semmi az égből.
Nekem 15 fok alatt már nincs motorozás...
Hát így nem lehet menni velük.
Mivel a garázsunk nem fűthető, behoztam a lakásba/gondolkoztam a motoron is /, hogy ne legyen baja, a fagyállót majd valamelyik nap beméretem...estére már mínusz 8-at jósolnak...
Minek?
gépek ?
Ma kiszedtem a gépekből az akksit
minek az neked? egy errrrhattaleriggyinnen
Köszi Papamaci!
Full karcmentes a felni és a gumi is... ja és a képen látható fekete balos papucs meg grátisz ...
Hááát a hullámos tárcsát nem tudom olcsón odaadni, mivel a hullám belerakása elég költséges megmunkálást igényelt....
Ne legyél már ennyire anyagias Menáger Úr!

Viccet félre téve, dobjál már át nekem emailben majd fotókat a két oldalidomról, hogy hogy is néznek ki, mert tényleg kellene...
Ez a balatoni termés,a nyolc tálca sör nincs benne!
Szzerintem jövő hét pénteken megismételhetnénk a szalonnasütést!
Ja és természetesen ebben a sorrendben jöhet
Ez mikori termés?
JA csinálunk egy szezonzáró bebögrézést?

Háháháháháháháhá!
Ez az első jó poénod amióta ismerlek!
Karcmentes a felni