Na de az méga 750-es korszak volt...!
Hát nem tudom,szerintem jó az,én is raktam bele! Több levegőt kap,öblösebb hang,meg aztán ez úgymond örökös,szinte túléli a mocidat!Állítólag,nem kell ezt olyan gyakran tisztítani mint ahogy mondják!5000-ként elég! Mellesleg ha belegondolsz,nagyjából 10-ér kapsz egy normál légszűrőt,ez mondjuk 20-21,de a normált cserélgetheted,ezt már nem kell!
Szóval mindenki maga tudja,de én a K&N mellett döntöttem!
És ha valaki tényleg szeretné,hogy a szerelme egyedibb legyen és olyan őrülten megszállott mint én, az szerintem belerakja!
itt nem csak a pályázásról van szó,mert oké,ott is ad egy többletet,de nyílván nem GP menők vagyunk akinek számítana az a kis különbség,mert bennt van a sportlégszűrő!Na persze az megint egy más dolog ha ne adj Isten perec van akkor cseszheted az egészet,és hiába az a sok lóvé amit beleöltél,na de erre senki sem szeret gondolni,és ne is legyen ilyen!Számomra mondjuk nem egy ezköz a moci,hanem maga az élet,a minden!De ezt már úgyis többször elmondtam,és aki motorozik az tudja miről beszélek!
kurva jó hangja van a ninjának !
Bőr nélkül olyan vagyok,mint teknős a páncélja nélkül...védtelen!
(farok idom,tank,fejidom) bár a tanknál lehetne ezt csak megtenni nem ? mert a farokidom, fejidomnál "egybe van nőve"
! Ezt csak úgy gondoltam leírom!
de szólok, már hogy a fenébe ne
Majd szóljál ám vagy itt vagy msn-en a fejleményekről, mert meg akarlak nézni titeket! Bár gondolom felvételről nyomják, szóval úgy szólj hogy a végeredményről ne tudjak, szurkolni akarok a tv előtt
Ez szívből jött amit írtál a végén!
Gondolkozok még a szűrön...
És köszönöm a jó kívánságokat!
Mondjuk nem laksz olyan messze,nyáron mehetünk bandázni!
Van pár mocis ismerősöm már,de sose elég a jóból,az ember mindig tanul újat és jó ha mi összetartunk motorosok,még ha most a 4 BETŰS VÍRUST (GSXR) nem is vesszük figyelembe!
Szeretnék sok barátot szerezni és soha nem fogok lemondani a mocimról!
B...sza meg most megint rám tört a motorozhatnék!
Valamelyik éjjel azt álmodtam,hogy kenetem valemerre,régen azért volt álom,mert nem volt moci,most meg a hülye tél miatt!
Remélem február vége már tavasz lesz,hiszen nyakunkon a globális felmelegedés!