Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagyis idén folytatás.
Jobb felső ............1..............2..........3.............4............őőő
őő ......egen......5-öst.
Gyökértömött ráharaptam 3 hónapja és kettétört.Kikötem a tömést azóta likas picit.
Ott volt a harmadik mondat elején, hogy emlékezz, te farok.....
Jó volt bizony, a másik két elmebaszottal pedig még keményebbre sikerált. Ja és azt a planktonzabáló cethalat (Kriki) el ne felejtsem, ha jól rémlik Ő is járt arra, meg még páran. Jövőre folytatás.
Melyik lyukast szíttad?
9 éves autóhoz rendel akinek 6 annya van.
Bontóból biztos de van aki gyárit rendel XD
A hátsót gyakorlatilag ki kellett tépnem.Lábbal rúgtuk ki úgy beszorult a B oszlopot 3 cm-el beljebb lökte.
A kasznis így is drága volt.Ott szívtam a fogam.
Te betegember, nem ott voltam én is? Bennem a sok közül az maradt meg egy picit kiemelkedőbben, amikor 248-cal tekertük lapon az elnyújtott balost. Tisztára MotoGP életérzés!
5 literrel mamuszban sem jártam.
Na legalább ez bírja, nem úgy, mint az Opel Morzsa
Ki a faszomat érdekli az a fél liter többlet? Az élmény amit ad.... Ahogy itt páran közlekedünk az amúgy sincs közelében egyesek 5 literes álomfogyasztásához. Inkább a duplája. Emlékezz a Rétsági mókára, de kérdezd Joet vagy Bringát ugyanerről a "túráról".
Sietős orvos néni macisajtnál tolt egy 1-est a mondeonak.Zolika meg repült mint a labda.
Kakukk 2 ajtónak és a küszöb a sárvédővel is konyec.
40k volt a teljesen felszerelt működő ajtó ablakemelővel üvegekkel kárpittal és minden fityfirittyel.10k volt a sárvédő javító.
A biztosításpénzből a teljes autót lefényezettem kivéve a tetőt és még maradt is.
Kalapálással ez tuti többe került volna.
Kis belezés képei.
Úgy legyen
Figyeld meg, hogy letudom szorítani. Amúgy meg, ha valaki a fogyasztást is nézi, akkor nézzen ahhoz való kidörgőt. Beállítással még belehet a gyári értékekre állítani a gépet.
Én is. Ha fáradt vagyok, megállok, leveszem a felsőt, mozgok egy jót, pihenek, és utánna vezetek tovább. Hatékonyabb.
Ha már leszeded gyárit vagy katalizátort ha csak kismértékben de nőni fog a fogyasztás az 100
Ezen hozzászólásod jellege kísértetiesen hasonlít arra Dunlopos témára, miszerint 200 felett nem biztonságos azzal közlekedni.

A sportkipufogó szó nem csak azt jelenti, hogy százúszas kályhacsövet akasztasz a gépre. Én sem akarok teljesítménynövelést, csak a mély hangra játszok.
Poloba csúsztam bele 1 éve bal első ajtóba kb 2 centit horpadt be 20 cm hosszan ajtócsere volt 300 ft az szted olcsó? kalapálás festés 50 max 100 e ft lett volna....
Tuti nem.A punto sokkal szebben nézett ki és azt is vágták.Lényegesen olcsóbb mint a munkadíja ennyi kalapálásnak és 5 vödör gittnek hidd el.
Kunmadarasról hazafelé végén én is úgy jöttem csak nem aludtam
Drága a benzin sport kipuffal még több fogyasztás én hagyom a gyárit
Nem tom mit jelent de szúrja az fix.Viszont fáradtan rátéve az állam tuti eleludnék menet közben.
Előbb lehet a gyári elől kivetetem a katalizátort, aztán meglássuk mi lesz a hangjával, ha kevés akkor gyári le és megy fel valami morcosabb...
A szemed neked is eljátssza a frekvenciát?
Kidörgő! Én is lehet nézek innen valamit mélyet...