Ebben igazad van, h nem utolsó sorban bukócsőként is funkcionál...2in1
Amúgy azért szokatlan csak rajta, mert ez az 1 széria, amit direkt kicsi puffal dobtak ki, mégis jelen esetben nagy került rá.
Én speciel direkt a kipu miatt vettem ezt a szériát...
Semmi probléma, azért van még aki nem 600-as mocival kezdte!
Sőt most eszembe jutott,hogy egy 50-es markolatváltós (két sebességes volt felül 1. alul 2.)Verhovinán tanultam meg az alapokat hátul a mezőn! Többet kellett szereltük mint ment. Utána megörököltem nagyapám Simson enduroját azzal volt minden egykeró,nagyperec,jégmotorozás. Utána jött keresztapám kölcsön DT125R-je krosszgumikkal,rövid áttétellel utána unokatesóm Cr85,YZ250 majd azzal nagyperec és abbahagytam a földúton való motorozást majd 16 évesen Gilera Sp02 (125cm-es 2t) sportmotor majd 19 évesen abbahagytam két év szünet és 21 évesen a piros K6 utána meg a mostaniezüst K6
Balesetem közúton csak más hibájából volt e mindegyikből rengeteget tanultam.....
ezt nem a kor dönti el..inkább az hogy mindenki fel tudja mérni a képességeinek korlátait..és ne átlépje hanem csak feszegesse amikor gyerekem lett akkor vettem 600 ast....végtelenségig lehet erről vitázni..de ez egyrészt ember másrészt szerencsefüggő is...mert aki motorra ül...mindhülye
ez így van!
csak azt mondom,hogy 43 évesen már több dologra figyelek mint más
a paraszt amelyik a Mátrában szemből televerte a motorostársát és a vétlen halt meg?azt hitte ő a nagy motorbajnok és tessék!
ha gyerekeid vannak egy bizonyos kor után sokkal jobban ügyelsz olyan dolgokra amire fiatalon nem
12 éves korom óta motorozom és Simsonnal kezdtem és akkor is csak úgy ért le a lábam ha a fél seggem letettem az ülésről! Miről beszélsz ember? ÉN kijártam a létrát is és nem 600/750/1000-rel kezdtem mint a mostani húszévesek.
Úgyhogy az okítással rossz helyen jársz!
Szevasz eltűnt ember!
Nem megszokott, de nagyot szól.
HA belegondolsz az előtte és az utána lévő szériáknak is nagy kipuff van csak ezen szokatlan Legalább ha jobbra dőlök lesz amire felfekszik a motor
25 évesen még ne is jampizzál
szerezz egy kis rutint
tudod meggyőződésem ,hogy azért van annyi baleset mert 20 évesen
rögtön felülnek egy olyan motorra amiről azt gondolják csak húzni kell
de ezt mind tudjuk,hoigy ennél sokkal összetetteb a dolog
lassan 25 éve motorozom és soha nem borultam pedig van mögöttem páretzer kilométer
amúgy nincs gond a rutinnal
eddíg nem érdekelt a dolog,most viszont egyre jobban érdekel ennyi
ha sérül a motor majd megjavítják
bár van annyi magabiztosságom,hogy ne boruljak fel!4
szóval ha valaki segít szívesen veszem az okoskodó pöcsfejekből van elég!
Látom Vater keményen érzed a gépet, tudsz menni egyenesben mint az állat!
Ha ennyire érzed akkor azt is tudnod kéne mit kell ahhoz tenned a gépeddel,hogy gyönyörűen emelje az elejét és ott is maradjon.
Nekem soha senki nem mondta mégis tudom,hogy kell az egy dolog nem teszem mert árt a motornak és félek,hogy eldobom egy tele buszmegálló előtt ahol jampizni akartam
minél többet mész a motorral mind pályán mind közúton annál jobban fogod érezni, és rájössz majd a titok nyitjára De egy jó tipp. Menj Bp belvárosába és ott úgy felcsesznek agyilag a kátyuk, autósok, hogy puszta agresszióbol is kerékre kapod
Amúgy azért szokatlan csak rajta, mert ez az 1 széria, amit direkt kicsi puffal dobtak ki, mégis jelen esetben nagy került rá.
Én speciel direkt a kipu miatt vettem ezt a szériát...
Sőt most eszembe jutott,hogy egy 50-es markolatváltós (két sebességes volt felül 1. alul 2.)Verhovinán tanultam meg az alapokat hátul a mezőn! Többet kellett szereltük mint ment. Utána megörököltem nagyapám Simson enduroját azzal volt minden egykeró,nagyperec,jégmotorozás. Utána jött keresztapám kölcsön DT125R-je krosszgumikkal,rövid áttétellel utána unokatesóm Cr85,YZ250 majd azzal nagyperec és abbahagytam a földúton való motorozást majd 16 évesen Gilera Sp02 (125cm-es 2t) sportmotor majd 19 évesen abbahagytam két év szünet és 21 évesen a piros K6 utána meg a mostaniezüst K6
Balesetem közúton csak más hibájából volt e mindegyikből rengeteget tanultam.....
csak azt mondom,hogy 43 évesen már több dologra figyelek mint más
a paraszt amelyik a Mátrában szemből televerte a motorostársát és a vétlen halt meg?azt hitte ő a nagy motorbajnok és tessék!
ha gyerekeid vannak egy bizonyos kor után sokkal jobban ügyelsz olyan dolgokra amire fiatalon nem
Úgyhogy az okítással rossz helyen jársz!
Nem megszokott, de nagyot szól.
HA belegondolsz az előtte és az utána lévő szériáknak is nagy kipuff van csak ezen szokatlan
szerezz egy kis rutint
tudod meggyőződésem ,hogy azért van annyi baleset mert 20 évesen
rögtön felülnek egy olyan motorra amiről azt gondolják csak húzni kell
de ezt mind tudjuk,hoigy ennél sokkal összetetteb a dolog
lassan 25 éve motorozom és soha nem borultam pedig van mögöttem páretzer kilométer
eddíg nem érdekelt a dolog,most viszont egyre jobban érdekel ennyi
ha sérül a motor majd megjavítják
bár van annyi magabiztosságom,hogy ne boruljak fel!4
szóval ha valaki segít szívesen veszem az okoskodó pöcsfejekből van elég!
de azért kössz mindenkinek
Ha ennyire érzed akkor azt is tudnod kéne mit kell ahhoz tenned a gépeddel,hogy gyönyörűen emelje az elejét és ott is maradjon.
Nekem soha senki nem mondta mégis tudom,hogy kell az egy dolog nem teszem mert árt a motornak és félek,hogy eldobom egy tele buszmegálló előtt ahol jampizni akartam
A K4-es 1000-res üléspúpja jó-e a K4 600-ra?
Pedig a 650 SV kifejezetten jó egykeróra állítólag! Az ezres már kevésbé mert nagyon nehéz az eleje...