Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt elhiszem. A kutyaszánt egyszer kipróbáltam nem volt egy utolsó élmény. Mondjuk én csak néztem, a gyerekek ültek a szánkón két Bernipásztor meg húzta Őket. A tempó nem volt halálos, de legalább nem nekem kellett felhúzni a dombtetőre a kölköket.
Na akkora hó nem esett szerencsére, de a bringát veszettül húzza.
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám hogy a biztidobozomnak a teteje elmaradt. Tud valaki valami jóó kis bontót ahol lehetséges hogy találok? Mert így nem jóó mert beleeshet az eső...
köszi szépen! akkor ha minden jól megy megoldom a dolgot én is
Kutyát a szánkó elé aztán uzsgyi!
Basszus, ebben a pillanatban elkezdett szakadni a hó! Nem is kicsit...
Jól elvoltam vele mire rájöttem a bajra, az összes idomot, az első lámpát leszedtem, végigméregettem minden csatit mire a kormányhoz jutottam.
Álohá Kedves Tamás! Megvagy Veled kevernek össze a haverjaim csak csodálkoznak, h milyen kulturáltan megyek két keréken magamhoz képest . Szép a mocid!
14 400 Ft az új kábelköteg. A villanyszerelőnk megcsinálta az enyémet, csak össze kéne rakni. A nyomógomb mozgó részén van egy réz kettős érintkező, melyet nem tudott az alatta levő rugó kellően nekifeszíteni az érintkezőknek, ezért nem kapott áramot.
Szia Sanyi! Dobj már egy mail-t a motorról(képeket is) a zichy@invitel.hu címemre! Köszi Miki
Legyen igazad!
Szeva! Én már mondtam, hogy szokott ilyen baja lenni a gépnek, de nekem nem minden indításnál csinálja. Elég valószínünek tartom, hogy ugyanaz a hibája nekem is... Sikerült megcsinálnod? Esetleg nem tudod mennyibe kerülhet egy új kb? Előre is köszi
Na meg még a vas is kosárban van. Valamikor össze kéne legózni, de q...a hideg van, nem sok kedvem van hozzá.
Nálunk egy deka hó sincs, csak az eső csöpörög
K7 1000 is 2milla körül megy... :D
Hogy jó idő volna hétvégén? Háát sajnos itt nem úgy fest a helyzet!Egész éjjel esett a hó,vagy 30 cm,és egész hétre nagyon hidegeket mondanak,sajnos! Még holnapra is várható havazás!Szóval a motorozás felejtős,legalább is itt a környéken!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Úgy látom nem adod fel Attila
Más örülne ha ilyen motorja lenne még hogy felesleges
Sziasztok!

Eladó egy feleslegessévált GSX-R K6 600-as, magyarországi, rendszámos,sportszűrővel, idomok nélkűl, 6700km! Pályán is volt használva!
Ár:1100000ft
tel.:06209805480
Ha 525-öst kér olyat is tégy fel rá!
Sziasztok! k6 os gsxr 600 ason láncszett volt cserélve namármost a gyári RK 525 ös helyet DID 520 as jo e? van e külömbség e kettő közül? köszi
Hát itt Veszprém megyében Ajkán-Tapolcán már esett hó nem is kicsi!
De a próféta szóljon belőled és vasárnap menjünk csapatni!
Szeva!ez elÉg fura mert mindenÜtt 1-2 fokot mutogatnak.de bÁr lenne igazad.apropÓ,valaki nem hallotta mikorra jÓsoljÁk az idei tavaszt?
biztos forrás..
vasárnap szinte országszerte +8-10 C fok...
nyeregbe hapsikáim......lehet készüli
szeva
lehet, de most 21 van benne és annyival is volt hirdetve...