Azt elhiszem. A kutyaszánt egyszer kipróbáltam nem volt egy utolsó élmény. Mondjuk én csak néztem, a gyerekek ültek a szánkón két Bernipásztor meg húzta Őket. A tempó nem volt halálos, de legalább nem nekem kellett felhúzni a dombtetőre a kölköket.
Lenne egy olyan problémám hogy a biztidobozomnak a teteje elmaradt. Tud valaki valami jóó kis bontót ahol lehetséges hogy találok? Mert így nem jóó mert beleeshet az eső...
Álohá Kedves Tamás! Megvagy Veled kevernek össze a haverjaim csak csodálkoznak, h milyen kulturáltan megyek két keréken magamhoz képest . Szép a mocid!
14 400 Ft az új kábelköteg. A villanyszerelőnk megcsinálta az enyémet, csak össze kéne rakni. A nyomógomb mozgó részén van egy réz kettős érintkező, melyet nem tudott az alatta levő rugó kellően nekifeszíteni az érintkezőknek, ezért nem kapott áramot.
Szeva! Én már mondtam, hogy szokott ilyen baja lenni a gépnek, de nekem nem minden indításnál csinálja. Elég valószínünek tartom, hogy ugyanaz a hibája nekem is... Sikerült megcsinálnod? Esetleg nem tudod mennyibe kerülhet egy új kb? Előre is köszi
Hogy jó idő volna hétvégén? Háát sajnos itt nem úgy fest a helyzet!Egész éjjel esett a hó,vagy 30 cm,és egész hétre nagyon hidegeket mondanak,sajnos! Még holnapra is várható havazás!Szóval a motorozás felejtős,legalább is itt a környéken!
Eladó egy feleslegessévált GSX-R K6 600-as, magyarországi, rendszámos,sportszűrővel, idomok nélkűl, 6700km! Pályán is volt használva!
Ár:1100000ft
tel.:06209805480
Lenne egy olyan problémám hogy a biztidobozomnak a teteje elmaradt. Tud valaki valami jóó kis bontót ahol lehetséges hogy találok? Mert így nem jóó mert beleeshet az eső...
Úgy látom nem adod fel Attila
Eladó egy feleslegessévált GSX-R K6 600-as, magyarországi, rendszámos,sportszűrővel, idomok nélkűl, 6700km! Pályán is volt használva!
Ár:1100000ft
tel.:06209805480
De a próféta szóljon belőled és vasárnap menjünk csapatni!
vasárnap szinte országszerte +8-10 C fok...
nyeregbe hapsikáim......lehet készüli
lehet, de most 21 van benne és annyival is volt hirdetve...