es hat az ulespoz sem fekszik nekem.
Őszintén megmondom, nekem is nagy lenne a farkam vasárnaponta, hogy 200 lóerővel futkározok, de ugyanennyivel kevesebb is lenne a pénztárca. Ámbár nem tuti... Unokatesóm úgyis megvenné, ő egy kibaszott nagy kawa fan!
Továbbá oké, hogy az idomok csúnyák, karcosak, mer a kurva macskáknak mindig azokon kell lavírozniuk!
A gumin igazából lenne majrécsík, de mindig lesikálóm drótkefével, hogy én legyek a menőgyerek az interspar előtt!
Az elsőfékkar visszahajlása sem a haverom-féle balhéból származik, ááá, csupán visszahajlítottam, mer' ez így tunying!
Kííííbbaszot kurva erős a motorja, vazze, nulláról negyvenre két másodperc apukám, simán lenyomod a Wartburgot. 8 lóerőt tud a blokkja, de persze csak a gép mögül ilyen nagy a pofám!
A kidörgője azért nem gyári, mert, mert, mert tudod, kacsákat szállítottam vele, aztán mindig teliszarták volna, osztán tudod, lecseréltem, na meg az idomokat is, mer a kaki az sorvasztja a festéket, és így leszedtem az idomokat, fel a polcra, hogy eladásnál kinyögjem: ááá, nem volt használva a moci!
De hát a kurva macskák összebasznak mindent...
Négykilójé a tijed, aranyérbe!
).
Namindegy a motor szólózásra jó.Bár én és a Joshi haver egész elvoltunk.
Bár nem mindenki örült a 7 órás kajamenetnek reggel.