A sportszűrőt még megértem.De a gyári papírt nem hinném hogy kidobod ilyen intervallumban.
12e a gyári ajánlás.Ettől le lehet térni de marhaság.Mondjuk ennyire nem retek csak piszkosszürke nekem 12e után.
Tesokám nem lesz ilyen légszűrővel hosszú éltű a motorod:) Én 4000-5000ezer km-nél minden olajcserénél kidobtam és vettem egy újat bele! Amúgy hol használod te ezt a motort, földes úton ?
De beváltak és nagyon jól néz ki a gépen . Én rendeltem az ebay-en és nem jött meg , irtam a német haveromnak és ö megreklomálta és egy hét múlva megkapta Münchenbe! és utána 6 hétmulva megkaptam én is itt Magyarba . Most van 2 pár. Az egyik a mocin a másik eladó!
Szia. Én néztem a serviz doksiba és nem volt külön szürő. A tankba a benzinpumpánál van egy szürő. A tanksapkánál van egy pici luk azt kell ellenörizni hogy nincs-e eldugulva mert akkor nem megy a benzin!
12e a gyári ajánlás.Ettől le lehet térni de marhaság.Mondjuk ennyire nem retek csak piszkosszürke nekem 12e után.
Ezt is elbasztam...
Remélem jó volt...
Felhajlós jó.Sosem lehet tudni.Van aki megtanult egy túrán kuplung nélkül váltani mert kellett.
Nem volt eccerű.Mindenkinek lehet szar napja.