Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor kerülnek fel a bútoraid az apeh árverésre ?: Szeretnék olcsón vásárolni belőlük
Amúgy szép a motorod Ha eladó lesz szóljál megveszem és leadom ócskába
Miért nem mész a retkes picsába, Te jégmotoros fasz...
Te meg kompett idiota vagy es meg sotet is mint negro a ciganygyerek szajaban.
Hol itt a gond?
Mostanaban ritkabban engednek ki a gep ele az apolok?
Leepites van a fogyatekosok intezeteben?
mint valami tákolt mz úgy néz ki
Csáó Gyula!
Mennyibe sikerült beszerezni? Én is agyalok rajta. Motorra nem elég a 2 fejes egység?
két sávos az út ha jól emlékszem de a szélső sávban parkoló autók sora! tehát a sáv eleve kilőve
Zárójelben megjegyzem

(Városban a jobbról előzés nem valósul meg, ha a belső sávban haladó mögött haladsz, majd kimész a külsőbe, és elhaladsz a belső sávban haladó mellett, és nem sorolsz vissza belülre. Ha visszasorolnál a belsőbe, akkor lett volna jobbról előzés, amúgy csak a párhuzamos közlekedés és elhaladás valósult volna meg. ..és eleve jobbra tartás van. Ha nem többsávos volt az út, csak bebújtál mellé, nem szóltam.. csak ez nem derült ki számomra a leírásból)
mármint nem a kriki őt csak meglátogattam
ámen meglátogattam krikit is a helyzet örömére bár motoros összetartás révén... essen szó róla! hogy kézzel beraktam egyesbe váltókar hiányában és egyesben gurultam haza, megálltam nagyon véletlenül egy helyen el kellett intézzek valamit és láss csodát egy kis motorosbolt előtt álltam meg mire kijöttem a helyről már várt a tulaj hogy segit bármiben! nagymező utcan egy motorosbolt... bement és összeeszkábált egy ideiglenes váltókart amit három helyen odafogatott a megmaradt karhoz elég speciális módon ( ha belerugnék sem törne le ) csak hogy hazatudjak menni rendesen és balesetmentesen! ugyhogy motoros összetartás aminek mostanában hiányát láttam megmelengette a szivem! és nem kért érte semmit .. az anyagköltséget kifezettem neki mert mégiscsak dolgozott vele ... komolyan mondom fémből olyat összerakott hogy brutál...
Akkor nincs baj.
a helyzet a következő... 11 ker városközpont... elkanyarodtam jobbra az etele tér felé mentem kb. 50-60al majd a burger kint előtt befékezett előttem egy ignis hogy a szembejövö visszakanyarodó sávból elengedje az autóst majd mivel már nem tudtam volna megállni bementem mellé és mint kiderült azért is fékezett mert jobbra akart a burgerhez besorolni, amikor beértem mellé (jobbról) rámhuzta a kormányt (nem vett észre) a bal lábam beleakadt a lökhárítójába és leszakitotta a csizmám eltört a váltókar a bal oldali idom kapott meg a dekli lepattogzott róla a festék.. rendőr nélküli megegyezést választottam mert mivel jobbról előztem 8 önkéntesrendőr már ott állt hogy akármi van tanuskodnak hogy hibás voltam... elvállaltam igy soron kivüli megegyezés történt
Az ujjai még megvannak.
Bazz mi bajod lett ill motornak van képed.....?
na gyerekek basszatok szart.... nem birtam és kihoztam eme csodás 0fokos napsütésben a vasat és hát meg lett az eredménye... oldalról elkapott egy ignis.... ugyh faszom
Mmmmm..............még konzultálnom kell a dizájneremmel.
Fel se tűnne senkinek beleolvad a szépségbe

De.
Annak sokat nem fog.
Nem biztos...............árthat a kinézetnek.
Te pont berakhatod 2 lámpa közé állítva azt csókolmmmmmmmm
De van fejidom.

És amilyen értelmesen néz.
*fejidomod
Zoleee lementem megnézni felfogatást előre necces lesz mivel nincs egy sík felület sem szóval amit jelöltem képet oda hnap gyártanom kell alumínium lemezből egy ellendarabot ami egyenes és arra megy 3m-s ragasztóval a blokkoló neked könnyebb lesz mert nincs semmi fajidomod