Mivel még nem nőttem ki a kölyök korból, így csinálhatnánk egy GSX-R felvonulást az Expora, Március 31.-én! Ugyanúgy a Lurdynál gyülekező, felszerelem a rendszámot, mert az hagyomány... Aztán aki akar bemegy, aki nem, az a társaival elsöpör a hegyekbe. Na?
Jaja.... minden ok.
Csak nem tudok kimozdulni itthonról csupaszon, mert ingem gatyám ráköltöttem a kis kékfehér plasztikdögömre.....
Koptatom az újnullást ezerrel, meg a budapesti utakat....mikor odaérek Kerepestarcsára mindíg fingok egy ropogósat az overállomba csak neked! , ,
Hát tömören ennyi.... !
Te hízol még, vagy most sportosabbra vetted az angol paripa fogyasztása érdekében?
Három henger már csak elviszi a kis tested nem? ,
Sziasztok!
Kintről behozott vagy okmányok nélküli GSX-R600K4-K5-öt keresek, esetleg 750K4-K5. Idomsérült sem akadály. Ha valaki tud, lát ilyet akkor bátran vegye fel velem a kapcsolatot! mail: maxrpm@vipmail.hu! Köszi
Van pár szett pályán használt Pirelli Diablo Supercorsam sc03-asok. Szélén 2mm-er körül, közepén 4mm-er környéke. Áruk 20.000-25.000 forint.
Ha érdekel írd meg az elérhetőséged és küldök képeket és a pontos adatait.
Na csá Kopasznyakú!
Megröfögtetted már az a britt Wall -e fejű háromhengeres trágyaaprító szörnyetegedet ?
Itt mindenki túrázik a 150+ lovaskocsikkal...mert megtehetik.
Nekem egyre kevesebb időm van motorozni, így ha kijutok arra a napi párórácskára akkor húzom neki, mint a kezdőkurva a puhafaszt!
Figyelj oda, mert elég sok helyről ki vannak tiltva a lassújárművek...arra ne menj! , ,
Na megyek bekenem magam hígtrágyával, hogy legalább a legyek szóba álljanak velem!
Túrabula!
MI van itten nagy a csend, hol van a sok "régi" elvetemült kancsóköcsög, Bringa, Joe-Z, Kriki, Hattorikancsó.....?
Motor vásárlás előtt állok, valakinek nem ismerős ez a gép:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_600-5623546
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Van egy PC eladó,ha valakit érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Mivel még nem nőttem ki a kölyök korból, így csinálhatnánk egy GSX-R felvonulást az Expora, Március 31.-én! Ugyanúgy a Lurdynál gyülekező, felszerelem a rendszámot, mert az hagyomány...
A nulláshoz meg elég egy 125-ös robi.
Azis plasztik.
Csak nem tudok kimozdulni itthonról csupaszon, mert ingem gatyám ráköltöttem a kis kékfehér plasztikdögömre.....
Koptatom az újnullást ezerrel, meg a budapesti utakat....mikor odaérek Kerepestarcsára mindíg fingok egy ropogósat az overállomba csak neked!
Hát tömören ennyi....
Te hízol még, vagy most sportosabbra vetted az angol paripa fogyasztása érdekében?
Három henger már csak elviszi a kis tested nem?
Kintről behozott vagy okmányok nélküli GSX-R600K4-K5-öt keresek, esetleg 750K4-K5. Idomsérült sem akadály. Ha valaki tud, lát ilyet akkor bátran vegye fel velem a kapcsolatot! mail: maxrpm@vipmail.hu! Köszi
Van pár szett pályán használt Pirelli Diablo Supercorsam sc03-asok. Szélén 2mm-er körül, közepén 4mm-er környéke. Áruk 20.000-25.000 forint.
Ha érdekel írd meg az elérhetőséged és küldök képeket és a pontos adatait.
Üdv: Norbi
Na mizu?
Megröfögtetted már az a britt Wall -e fejű háromhengeres trágyaaprító szörnyetegedet ?
Itt mindenki túrázik a 150+ lovaskocsikkal...mert megtehetik.
Nekem egyre kevesebb időm van motorozni, így ha kijutok arra a napi párórácskára akkor húzom neki, mint a kezdőkurva a puhafaszt!
Figyelj oda, mert elég sok helyről ki vannak tiltva a lassújárművek...arra ne menj!
Na megyek bekenem magam hígtrágyával, hogy legalább a legyek szóba álljanak velem!
Túrabula!
Amúgy én ebből is egy kicsit abból is egy kicsit szeretem.
A túrázás csak azért kell mert itthon sem az út sem a kanyarviszonylat nem a legjobb.
Nem túrázok....
http://www.sportmotor.hu/motor...