Beszarás!
Gondoltam egyet, rendes leszek és írok egy véleményt a boncterembe. Erre kb 6-8. mondatnál törölték a véleményezésem, és mikor vissza próbáltam menni akkor kiírták hogy ha regényt szeretnék írni akkor egyből lépjek is tovább
. Azt hittem rosszul látok
. Na de az biztos, hogy még egyszer biztos nem fogok nekilátni véleményt írni
. Jó felhazsnáló barát ez a sportmotor!
, meg úgy általában mindíg....
,
még el repül 1 dugód és mehetsz a csopperes topikba a két hengerrel
illetve a rossz,nem belevaló,vagy már el használt olaj sem birja ki tolni a patront
amugy szobacicára ne legyél mérgez
át igy szeretjük
Abból amit írtál látszik, hogy milyen motoros vagy. Én sose kívánnám a másiknak, hogy baszódjon el a motorja, így neked sem (szegény motor nem tehet róla, hogy ilyen egy aladár gazda jutott neki (jobb sorsot érdemelne
)) de te nyugodtan felhúzhatod egy fára magad az jobban bírja. de azért köszi neked is legalább kacagtam rajta egyet
nézd meg hogy a fék tuskon nincs e olaj fojás,mert a levegősödés általában ugy keletkezik hogy nincs zárt a rendszer
karmantyuzás legtöbször segit,ugyan ezt ellenőrizd a fék munkahengernél(pedál)
2000-tól 2003-ig a 600-asoknak ilyen a tiltás hangaja
nincs csattogás durrogás,1Xüen olyan mintha el fogyna mivel el is fogy a benya,ugyan is nem a gyujtást baszogatja a szabájzás mint a régebbieknél(karbutátoros) illetve a nagytesóknál
vegyék k4 600-at vagy 2000 előtti 750-et mert azok szépen tiltanak
a terhelésről vissza engedett gáz sok mindent csinálhat de főként a nyulott lánc hangja lehet,de akár lapka,szelep vagy rosszabb esetben csapágy
,
,
Te kis dulifuli cicaszalonnám.....