Arra lettem volna kíváncsi , hogy valakinek volt e hasonló problémája az elektronikával.
, de ez még semmi! Lehúztam a szívócsonkokat és olyan meglepetés ért , hogy valaki csavarhúzóval feszegette ki a gumikból a csonkokat és eltörték! próbálták megragasztani de a benzin megette és így kb a szívócsonk gumijánál és a szívócsonknál kb 2cm-es lyukon bírta szívni a fars levegőt. Micsoda kókány emberek léteznek kb 1000-2000 ft ért szakember aluval meghegesztette 1000 ft -ért pedig leesztergálták volna. Azonban a hiányzó darabja nincsen meg azt valószínű eltörés után kiműtötték belőle mivel a szelepeket és a dugót szétverte volna és valószínű normális kompresszió sem lenne benne. Szerencsére a hengerfej nem volt lent róla. De még a szelepfedél sem! Vagy kevés km-es , vagy rohadtul nem tartották karban a gépet. Magyaroknál a 2. lehetőség a szokás....
) Be kéne vinni egy jobb műhelybe mérni egy kompressziót.Szinte biztos hogy szervíz limit alatt van már. Leglábbis a nem induló hengereké biztos. De lehet sok más egyéb hibája is
Nekem mindíg igazam van!
,
Tudja-e valaki, hogy a K7 GSX-R 600 sárvédője megegyezik-e a a K8-K9 sárvédőjével? Mindenhol össze vissza számozzák őket.
Ez van kinézve: http://www.ebay.co.uk/itm/1711...
Előre is köszönöm.