Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én repsol moto racing 10w50-et használok csak is üveghangon járok a gixxerel és tökéletesen megfelelt mindig pont tegnap előtt lett cserélve:D
Nya srácok...lassan olajcsere előtt állok...kaptam már javaslatokat, olvasgattam is róla/motul,repsol,mol,mobil/ de kíváncsi vagyok az itteniek véleményére is, ki mit használ...?
A szombati orfk napra szted éredmes kinézni?
No akkor nem kockáztatok, a legszebbre szavazok.
semmi. Meghalsz
Mi van ha félrekattintok, és egy plázacicára szavazok a vagány gixeres helyett?
Hello!
Gsx-r600 k6-hoz kellene oldalidom, ha törött vagy jócskán sérült az a legjobb! A szín teljesen mind1, javításhoz kellene! Előre is köszi!
zsoliman@freemail.hu

Széles utat mindenkinek!
Melyik? Hát a legszebb kis vakegér
Csaba barátunk tele van képekkel(amik elmondanak róla mindent), nálad egy kép sincs.... Nem is tudom milyen adatlap kitöltésről beszélsz, talán a háziállatát nem írta be?
Persze hogy nem gond, de melyik hölgy vagy?
Esetleg lehet szavazni mindegyikre?
http://apps.haon.hu/szavazas/t... Akinek nem gond,szavazzon rám egyet.Köszi:))))
ok rendben
michelin pilot powerem volt 3000km és vászon, tapadás az jó volt
Hello
köszi az infot,igen velem találkoztál
ismerem én is azt a szakaszt,viszonylag sokat járok minden ősszel dombóvárra.
ha kicsit jobban ráérek akkor egyszer összebeszélünk aztán elnézek feléd.
Üdvözlet!
Segítségeteket kérném. Új gumikat szeretnék tenni a gépemre. Jelenleg Metzerell Sportec M3 ( 180/55 Zr17 M/C (73w) ; 120/70 ZR17 M/C (53W) ) gumik vannak rajta és abszolut nem vagyok se tapadásügyileg , sem kopásügyileg megelégedve vele. Két lehetséges típus között vacilálok. Continental (Sport Attack / Race Attack / Road Attack) Ill. Michelin Pilot Power... Aki használ(t) ilyeket véleményezze és javasoljon ( tapadás, ár kopás... ) Szempont: pályázni nem akarok vele de a közúton 100% megállja a helyét szárazon , kis nedveségben túrázásra, és nagyobb tempózásokra. Válaszaitokat alőre is köszönöm. Üdv: macitm
Mielőtt nekilátnál nyomulni, az adatlapodat töltsd ki. Itt ez a szokás!
csáo!
igen voltam ott és megláttam, h milyen az út és el is jöttem nem szeretném összetörni a motormat!
Tele volt kaviccsal, poros sáros, csúszos szar aszfalt van ott!
ha akarsz egy tuti helyet akkor azt privátban elmondom illetve videoimon megnézheted én ott szoktam főként motorozni:) friss új aszfalt van sima nem huplis tapad is:) annyi a baj, csak 2,8km hosszú, de kurva jó kanyarok vannak piszok gyors hely, ha gondolod gyere el felénk írjál itt nekem fórumon vagy msn-en aztán elmegyek veled oda motorozni! képeidről már megismerem a motorodat legalábbis úgynézem, h veled találkoztam kb egy hónapja Hőgyészen!
Hello
Lenne egy kérdésem,Te voltál már a Kurd-Lengyel közötti szakaszon motorral?
Ha igen akkor légyszi írd le,h milyen,van-e értelme elmenni arra motorozni.
előre is köszi
kösz kicsit húzós az ára azért fene tudja de lehet veszek
Nem pumpál a fékkar,csak ráz az eleje.
balagee mondja a frankót. Sz'al vagy a gumi, de inkább a fék a ludas. Esetleg mindkettő.
Razas ne. Elpattoghatsz vele ha tul erosre van a csillapitas allitva. razas kozben a fekkar is pumpal? Ha igen akkor gorbe a tarcsad. De amugy is lehet gorbe kicsit a tarcsa, es attol is razhat.
Ha az elsö teleszkop nincs jol beálliva,lehetséges a rázás fékezéskor?
ziasztok!

A haveromnak keresek 2002-es gépéhez bukógomba rajzot, van e valakinek?
Ill olcsón gomba?

Köszi!
Az szép egy baleset lenne egy K5-ös gépnél...