Igen Egri vok!nem látsz most az utakon mert szalonban van még a mocim átirás stb erdetvizsga...mindenigaz nemsokára itthon lesz..miért kérdezed?merre szoktatok gurulni?
Nem tudom emlékeztek-e még a néhány nappal ezelőtti olajos vezérműlánccsörgős párbeszédre K6-ban, de lecseréltem a Castrol-t Motul 300V 15W50-re és tényleg jobb a hangja, halkabb lett. Köszi a tippet.
A Full Gas (Budapest)-ról annyit, (ott cserélték az olajat), hogy ha Te viszed az olajat, meg az olajszűrőt literenként 700Ft tárolási díjat számolnak föl. Magyarul Te fizeted meg annak az árát, hogy ők ott nem adnak el olajat, és ezzel együtt már buktad is azt a nyereséget amit azzal szereztél, hogy máshol olcsóbban vetted, és persze ezt utólag közlik Veled. "Barátságos és Ügyfélközpontú"
Nagyon jó a kis méregzsák, feelinges vezetni! Mindamellett, hogy szerintem a legszebb vas amit gyártottak Sikerült betolnom az árokba 40nel, majd töltök fel képeket. Szokás szerint a heggesztés mellett tört ketté (mivel ott a leggyengébb)
Nem tudom emlékeztek-e még a néhány nappal ezelőtti olajos vezérműlánccsörgős párbeszédre K6-ban, de lecseréltem a Castrol-t Motul 300V 15W50-re és tényleg jobb a hangja, halkabb lett. Köszi a tippet.
A Full Gas (Budapest)-ról annyit, (ott cserélték az olajat), hogy ha Te viszed az olajat, meg az olajszűrőt literenként 700Ft tárolási díjat számolnak föl. Magyarul Te fizeted meg annak az árát, hogy ők ott nem adnak el olajat, és ezzel együtt már buktad is azt a nyereséget amit azzal szereztél, hogy máshol olcsóbban vetted, és persze ezt utólag közlik Veled. "Barátságos és Ügyfélközpontú"
Na sziasztok.
A Termine menü-t keresd ott vannak az időpontok.
Domino123 tudsz nekem valami bövebbett mondani az Aug. 27.-i Suzuki Racing day-ről. Vagy hol tudok utánna nézni?
Jó a Béka?
Mostanság időhiányban szenvedek sajnos, de a terv a következő:
Júl.31 H.ring MERSZ
Aug.27 P.ring Suzuki racing day.
Ha van kedved csatlakozz, ill. ha tudsz + időpontot valamelyik pályára ami hétvége vagy Péntek Délutáni akkor szivessen csatlakozok.