Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vízkőtől nem tartok, de biztos ami biztos szórok rá egy kis calgont.
Ha nem hát nem, majd felajánlom a beduin tesvíreknek.
Ki kéne takarítanod majd, mert a vizkő ha kicsapódik akkor gatya van...
Áhh, mostanában nem akarok a sivatagba menni...
Kivettem az aksit, majd meglátom mi lesz vele.
Van bizony, eladó érdekel?
Az fasza! Az aksit remélem kivetted belőle...
Akkor van vízhordó hátid?
Köszi, rátekintek.
Egy sima van nekem is csak megbukott a teszten. Vízállló... megáll benne a víz... Laptop épp szárad a kikapcsolt radiátoron.
port aspen a neve
én a speedshop-ban vettem laptop hátizsákot, jár hozzá esővédő zsák is amit rá lehet húzni, a táskában több rekesz meg zseb, elfér benne minden, ráadásul valami 11ezer volt csak. mondjuk nekem 16-os laptopom van, ahhoz nehezebb volt találni, 15,4-es laptophoz van ezer...
Reggelt a Márkatársnak!
Nekem csak sima táska van hozzá...
Pálinkás jó reggelt pajtások!
Nincs valakinek véletlenül egy eladó laptop hátitáskája?
Vízálló, csókálló kéne occsó pénzért.
De a garázsban valamire rá kell rakni az emelőt meg a gumikat...
Jól tudok ám alkudni! 70?
Minek az Neked? Nálad is csak a garázsban állna
80-at adok érte!
100-at kapsz érte...
be lett számolva az Rs!
Valós 4000! kilóméterrel,papírok nélkül, kb 500km-t ment stunton, teljes carbon vázvédő, két carbon deklivédő, carbon első sárvédő, farokidom (csak a carbon olyan 100 rugó), nagyobb hátsó lánckerék, fém fékcső elöl hátul,bukókeret, stuntvas stb. Stuntra teljesen átalakítva kihasználatlanság miatt áron alul sürgősen eladó!Kérésre képet küldök!
Valós kilóméterrel,papírok nélkül, kb 500km-t ment stunton, teljes carbon vázvédő, két carbon deklivédő, carbon első sárvédő, farokidom (csak a carbon olyan 100 rugó), nagyobb hátsó lánckerék, fém fékcső elöl hátul,bukókeret, stuntvas stb. Stuntra teljesen átalakítva kihasználatlanság miatt áron alul sürgősen eladó!Kérésre képet küldök!
tel:06703423248
19 évesen 636-os? Jól megy öcsédnek
banderas voltam,csak most látom az öcsémén van bejelentkezve! bocsi!
Hát ami azt illeti,erősebbnek érzem,de nem tudom,hogy csupán a kipuff mennyit dobhatott rajta,mert van már benne elektronika kisebb fogaskerék és sportlégszűrő is ami miatt mind jobb lehet! Fékpadon nem volt mérve,fogalmam sincs mennyivel lehetett most erősebb a gép,de azért érezhető a különbség!Én is nézegettem azt a másik általad említett dobot,de az nem jött be,meg az csak egy cső,nincs középső gyűjtő része,így nem akartam! Így jobb a mocinak..
Megnéztem a vidid és nagyon állat még így is...eltudom képzelni milyen élőben... Nekem is egy ilyen kell, vagy amit én belinkeltem, de ahoz nincs ilyen kiegészítő dob, mint ami a tieden van az akkor hogy működik, magában a csőben van 1kis folytás?
Gondolom nem 1az 1be jön ki rajta a kraft mert az ordítana mint állat...
Utánanézek, és köszi szépen a videót is...
Ja még annyit, hogy valamit dobott teljesítményileg a gépen, vagy csak a hang lett másabb?
Én valahogy mindig azt érzem az enyémen, amikor kicsi gázokat húzok neki, hogy mintha nem "lélegezne" úgy rendesen, olyan mintha folytaná valami kicsit, de ez gondolom a katalizátor nem?
Szóval a kérdés az, hogy jobb-e sokkal a kat nélkül?
Köszi....
íme a link! De ez a vidi közel sem adja vissza a valóságot! Szorozd meg jó sokkal!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Üdv! AZ én dobom Jardine Gp 1! Eszméletlen jó a hangja,húzódnak is előlem le az autósok! Jó vétel volt! Mivel a dobot az Usából rendeltem,így a dollár árfolyamától függ hogy mennyi lesz majd az ára! Egyébként anno töltöttem fel egy vidit róla..
Nincsmit! Jah, nekem is van otthon exelben...
köszi szépen, nem is tudtam, hogy van ilyen kalkulátor...
Remélem nem rosszat ír, mert akkor 3kor ezek szerint indulhatok.... Hungária, váci út és végül árpád út, ha valaki esetleg arra jár...