Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

peppe
hanyas a csizmád?
46:

nem.. én nem ezt mondtam... rengetegen raknak fel sportobot és xarnak a halakra... (már ha emléxel erre a filmre)

Csak azok raknak ilyet fel, aki faxa motrot akarnak maguknak..)))
köszi de inkább élni akarok
Hát ilyenem sem lesz mostanában!
Ugye ezzel nem azt akartad mondani, hogy ha sportdobot rakatok rá akkor kell PowerCom is?
tutis:

mindent én mondjak el neked?! Apukád nem mondta 14 éves korodban, hoyg gyere fijjjam, mert most ugy beszélgetünk, mint férfi a férfival!

A Power Commander injektor térképet állít már csak (régen egy két modell egybe volt építve és tudodd gyújtást is), és ha van hozzá kapcsolva Ignition Module (Gyújtás Modul), akkor azt vezérli.

A Healtech XTRE - PowerBox (és a speedbox) a környzetvédelmi tiltást és bizonyos modelleknél a végsebesség tiltást veszi ki a motorkból. Ezt elmondhatnám, hoygan csinálja, de akkor meg kell, hoyg öljelek... De azt elmondom, hoyg nem az injektor térképpel játszik....
Ágó, csak hogy tovább tanuljak. A power commader az gyújtástérképet állít vagy injektortérképet? A power box vs speed box az az injektortérkében old fel valamit vagy módosít vagy hol?
bigoneoszi:

igen... eléggé xarnak. Csak egy egyszerű példa:
Csináltak egy motort vállogatott alkatrészekből, legyen ennek a neve a null szériás motort. Erre ráhangolták az ECU-t, meg mindent.
Aztán jött a sorozatgyártás....
Vegyünk egy példát: Ha a te motorodban a benzin pumpa 0.1bárral többet vagy kevesebbet nyom, akkor onnantól kezdve teljesen megváltozik az üzemanyag ellátása a blokknak. Vagy ha azt nézzük, hoyg az összes érzékelőnek van szórása, stb...
És akkor még nem mentem abba bele, ha a veztengely 0,1 tizeddel odébb van vagy a szelephézagok, amik befolyásolják a nyitási időt, stb...
be kell állíttatni az tuti
Nekem is gyengécske, ezért használom 4000felett igazán...
Ne is mondd, engem meg épp hizlalnak anyósék...
Nekem annyit használt hogy alul visszajött az elveszett erő, na itt nem 30 lovakban kell gondolkozni, csak érezhetően jobban reagált a gázra. Ingyen volt, szóval elfogadtam a beállítást
És az alapbeállítás rossznak számít?
Az a 10 kiló hamar visszajön, elég 1x átmennem anyámhoz ebédre
Bőrruha meg 40 fok, és a Hringen kint 4 óra. Tuti fogynál 10 kilót... Vagy inkább a Kakukcson?
muszáj a motoron könnyíteni mert magamon nem tudok, 100 kiló a versenysúlyom
Ezt én is meg akartam kérdezni...
igoneoszi:

azzal eleve nem lehet jól beállítani, csak kicsit javítani rajta... esetleg.
Mondjuk azt, hoyg azzal fél uton van a jó és a rossz között...
Aha, meg a tipusbetegsége a K1-K2 GSXR-eknek, h szétmegy benne a fogaskerék(mert műanyag?). Jah, így meg azt érzékeli, h nincs is a motorban. Már amikor vettem a motort is rossz volt...
Perszeeee, a sok súly mi? Könnyíted a gépet a pályára...
akkor má nemtudom
tutis:

Ha az exup-ot kiiktatják, akkor kiiktatódik a lambda is.. akkor már nem kell eliminator..
46:

Nálunk most akciósan Power Commander+beszerelés+beállítás+teljesítménymérés
= 109.000HUF
mondom hogy nem értek hozzá
nem azt mondtam hogy az eliminátor megoldja, hanem azt hogy egyszerre szokták kiiktatni
tutis:

bazdmeg... mi köze az exup motornak a lambda szondához... teeeeeeeee :)
Attól, hogy a lamnda helyére bebaxol egy eliminátort, attól még az exup nem oldódik meg...

Mondjuk az egy más kérdés, hogy ha kikötöd azt az egy vezetéket az ECU-ből, akkor ezt a kettőt nem jelzi... de az más kérdés...
Azért kérdezem mert úgy tudom (persze nem értek hozzá) hogyha nem kötöd ki az elektronikából akkor FI hibát nyom, viszont sokan úgy szokták hogy kiakasztják a bowdent meg a lambda szonda helyére nyomnak egy kis szenzorkütyüt. Én úgy oldottam meg hogy kiszedettem a motort is, ne legyen benne feleslegesen..
De, avval kezdődött, mert a mechanikában szétment valami fogaskerék, és szakaszosan állítgatta a szelepet. Aztán gondoltam kiszedem mindenestől, csak aztán mondta a szerelő haverom, h nem kell kiszedni az egészet, mert alapból a rugó nyitottra feszíti, szóval csak a vezérlő madzagot szedjem ki a csatiból. FI eltűnt, EXCV nem működik...