Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kutyát én is sajnálom,de a gazdit megbaszatnám,kutyát,csak pórázon,szájkosárral az utcán!ha nem te más végzi ki,vagy megharap egy gyereket(ha az enyémet,ugyanugy végzi)pedig szeretem a kutyákat,csak a gazdáikkalvan bajom sokszor
Senki sem kívánja,hogy bajod legyen!
Jó az őrangyalod
Viszont a kutyit sajnálom
elsőkerékkel mentem át rajta és mielőtt mindenki azt kívánná, h reméli jól összetörtem magam, előtte megmondom, h semmi bajom se lett meg a motornak se, de a kutya feje odaragadt a földhöz hehe
meglett a száguldozás eredménye: tegnap este 10kor elütöttem egy kutyát, 150el mentem lakotton belül kb 120-ra tudtam fékezni mikor megláttam a sötétben a kisdögöt:S
Vedd meg Godesztől neki van...
Akkor úgy látszik, hogy csak képen néz ki türhetően!
Viszont egy MV Augusta tükreit el tudnám képzelni feketében a VAS-ra, vagy valami hasonlót.
vegyél a Tesco ban pl.. ablak tisztító kendőt.. azzal vizesen át törlöd és csík mentes ragyogás vegyszer nélkül :)
az olajos dolog se rossz de csak a fekete műanyagra és az fogja viszont a port.. én lökhárító feketítőt használok rá.... az nem...
Fel ne rakd azt a tükröt(azt a 8000-est) a motorra batya...
A tükör szárából ki lehet csavarni a csavart? mert mi néztük de nem nagyon mertük erőltetni azt hittük hogy az fixen van benne.
csao Crash

nekem simán passzolt a fejidomtarto átlett furva és alul lett rögzitve...de ha ügyes vagy és kiszeded a tükör menetes szárait akkor nem kell furni
Üdv Godesz!

Érdekelne hogy raktad fel a K6 tükröket a gépedre.
Mert néztem én is csak vhogy nem nagyon akart passzolni a K4-hez a foglalata. Ha esetleg a csatlkakozásról képet tudnál feldobni azt megköszönném.
ha veszel akkor nekem eladhatod a gyárit ismerem azt a tükrüt elég "müanyag".azért köszi....ja amugy az enyém tőben eltört
A jobbos tükröm nekem is javíthatatlanul már 80km/h-nál behajli....ha mindkettő szar lenne azt hinnék az autósok, hogy automata...
Én a motorsyling.hu-n néztem rá tükröket, ugyanúgy beépített index és még szebb is mint a gyári, csak a felfogatást kell megnézni, hogy egyezik-e....
Párban: 8000Ft körül van, nézd meg a weboldalukon...
Júniusig van tiltás.
gsxr 600 k6hoz keresek jobbos tükröt.ha esetleg van vkinek...
Tehát ami MOTUL olaj az olajcserénél megmarad az mehet rá kívülről?
én anyukám csodatörlőkendőjével szoktam tisztítani a Firebirdet aminek persze ő kevésbé örül attól cíp...vízcseppmentes lex
Én is ablaktisztítóval tisztitom az egészet, de a motorolajos trükköt még nem hallottam, de kipróbálom....
Én egyszerűen megoldottam a fekete részek tisztántartását és szépre törlését.

Kőolajszármazékok ugyebár roncsolják a műanyagokat meg a festést. Ablaktisztítószer viszont gyönyörűen folt és karcmentesen tisztítja meg a felületeket! Én a motoromat is azzal tisztítom. A fekete részeket meg szintetikus motorolajjal kenem be. Robogóm is ennek köszönhette, hogy újnak tűnt mikor eladtam.
Áhhhá...értem.... Az biztos hogy kur.ára kényes egy szín....már-már tisztára törölni is művészet a feketét...és egyből meglátszik rajta minden...
miel hog fekete és sajna kénes:(( ezért a polirozási körök bene maradnak majd fénytörésnél..... de pár mosás alkalmával elfog tüni csak elég zavaro dud néha LENNI
UGYAN VAN RÁ MOD HA 3 FÉLE POLIR PASZTÁVAL MÉSZ RÁ ÉS FOKOZATOSAN POLIROZOD AKKOR EZ NEM FORDUL ELÖ DE AZ RENGEteg idö anak aki csinálja és türelem ezért bizti nem igy fogja....
Mennyi van még a tiltásból?
Semmi gond!
Már van hűtő!
Talpon a vas.
Még a lámpát meg a műszerfalat kell felhelyezni valahova
Nem én fogom hajtani a vasat hanem apukám
Míg le nem telik az eltiltás max hátul csücsülök
Mire érted, hogy furi lesz, mert fekete? Mi fog majd kijönni egy idő mulva?