a kutyát én is sajnálom,de a gazdit megbaszatnám,kutyát,csak pórázon,szájkosárral az utcán!ha nem te más végzi ki,vagy megharap egy gyereket(ha az enyémet,ugyanugy végzi)pedig szeretem a kutyákat,csak a gazdáikkalvan bajom sokszor
elsőkerékkel mentem át rajta és mielőtt mindenki azt kívánná, h reméli jól összetörtem magam, előtte megmondom, h semmi bajom se lett meg a motornak se, de a kutya feje odaragadt a földhöz hehe
meglett a száguldozás eredménye: tegnap este 10kor elütöttem egy kutyát, 150el mentem lakotton belül kb 120-ra tudtam fékezni mikor megláttam a sötétben a kisdögöt:S
vegyél a Tesco ban pl.. ablak tisztító kendőt.. azzal vizesen át törlöd és csík mentes ragyogás vegyszer nélkül :)
az olajos dolog se rossz de csak a fekete műanyagra és az fogja viszont a port.. én lökhárító feketítőt használok rá.... az nem...
Érdekelne hogy raktad fel a K6 tükröket a gépedre.
Mert néztem én is csak vhogy nem nagyon akart passzolni a K4-hez a foglalata. Ha esetleg a csatlkakozásról képet tudnál feldobni azt megköszönném.
A jobbos tükröm nekem is javíthatatlanul már 80km/h-nál behajli....ha mindkettő szar lenne azt hinnék az autósok, hogy automata...
Én a motorsyling.hu-n néztem rá tükröket, ugyanúgy beépített index és még szebb is mint a gyári, csak a felfogatást kell megnézni, hogy egyezik-e....
Párban: 8000Ft körül van, nézd meg a weboldalukon...
Én egyszerűen megoldottam a fekete részek tisztántartását és szépre törlését.
Kőolajszármazékok ugyebár roncsolják a műanyagokat meg a festést. Ablaktisztítószer viszont gyönyörűen folt és karcmentesen tisztítja meg a felületeket! Én a motoromat is azzal tisztítom. A fekete részeket meg szintetikus motorolajjal kenem be. Robogóm is ennek köszönhette, hogy újnak tűnt mikor eladtam.
miel hog fekete és sajna kénes:(( ezért a polirozási körök bene maradnak majd fénytörésnél..... de pár mosás alkalmával elfog tüni csak elég zavaro dud néha LENNI
UGYAN VAN RÁ MOD HA 3 FÉLE POLIR PASZTÁVAL MÉSZ RÁ ÉS FOKOZATOSAN POLIROZOD AKKOR EZ NEM FORDUL ELÖ DE AZ RENGEteg idö anak aki csinálja és türelem ezért bizti nem igy fogja....
Jó az őrangyalod
Viszont a kutyit sajnálom
Viszont egy MV Augusta tükreit el tudnám képzelni feketében a VAS-ra, vagy valami hasonlót.
az olajos dolog se rossz de csak a fekete műanyagra és az fogja viszont a port.. én lökhárító feketítőt használok rá.... az nem...
nekem simán passzolt a fejidomtarto átlett furva és alul lett rögzitve...de ha ügyes vagy és kiszeded a tükör menetes szárait akkor nem kell furni
Érdekelne hogy raktad fel a K6 tükröket a gépedre.
Mert néztem én is csak vhogy nem nagyon akart passzolni a K4-hez a foglalata. Ha esetleg a csatlkakozásról képet tudnál feldobni azt megköszönném.
Én a motorsyling.hu-n néztem rá tükröket, ugyanúgy beépített index és még szebb is mint a gyári, csak a felfogatást kell megnézni, hogy egyezik-e....
Párban: 8000Ft körül van, nézd meg a weboldalukon...
Kőolajszármazékok ugyebár roncsolják a műanyagokat meg a festést. Ablaktisztítószer viszont gyönyörűen folt és karcmentesen tisztítja meg a felületeket!
UGYAN VAN RÁ MOD HA 3 FÉLE POLIR PASZTÁVAL MÉSZ RÁ ÉS FOKOZATOSAN POLIROZOD AKKOR EZ NEM FORDUL ELÖ DE AZ RENGEteg idö anak aki csinálja és türelem ezért bizti nem igy fogja....
Már van hűtő!
Talpon a vas.
Még a lámpát meg a műszerfalat kell felhelyezni valahova
Míg le nem telik az eltiltás max hátul csücsülök