a másik meg az, h kivagy te mégis, h azt mondod, h ne járjunk ide ha tetszik ha nem ide fogunk járni mert jó rajtatok röhögni a sok álszenten, itt tényleg csak egymás seggét nyaljátok vannak olyan emberek is akik undorodnak más seggének a nyalásától, remélem egyszer egy szaros seggbe nyalsz bele vagy más innen a fórumról!
Sose értettem az ilyen embereket akik csak fikázni tudnak de értelmes dolgot nem nagyon tudtok írni. mehettek utcára kerózni, városban 2 kilóval száguldani, hisz az jaszkariság
Én kijárok inkább pályázáni, tájfotókat készíteni meg 2:10-es időket dobálni. Én ilyen kisgyerek vagyok
buta emberek vannak itt egytől egyig!
!Sportkipufogóval való emberkedés, a pályapatkánykodás, a csillivilli pályaidomokkal készített tájfotók azok nem jasszkarik, meg a 2:10 es időkkel való dobálódzások mik!Álszent vagy, meg a haverjaid is! ide jártok hizlalni egymás máját, meg jópofiztok, nyaltok egymásnak.
!
NA menjetek pályázni, azt legyetek büszkék egymásra!
.
.
.
!
!A motort nem kínzom 10-12000 -es fordulaton járok vele átlagban, nem küldöm neki tiltásig.
Azon kívül, hogy szép motor kibbaszottul tárcatakarító a normális fenntartása! Úgyhogy figyeljetek oda!JA amúgy mindenki egy kis buzi akinek ilyen motorja van
!Jaa a gumikról már nem is beszélve!Kéthavonta új garnitúra, havonta hátsó!
EZ EGY SZAR MOTOR!
Holnap MotoGp. Hős fiaink indulnak a haza dicsőségére! Tömören nem. TV-zek. Utána sem lesz kedvem szerintem. Báááááááár. Még meggondolom.
Öcsém.....beszarok...mennyi komplexusokkal küzdő ember fordul meg itt