Egy virtuális fizetőközpont szerű. Beregisztrálod a kártyádat, leellenőrzik, és tudsz vele fizetni. Olyan mintha tankolnál vagy a boltban használnád a kártyádat fizetés esetén.
Hali. Voltam lent én is. Nem volt rossz, de igazán nem tudok véleményt alkotni, mert csak egy napot voltam ott. Motoros felvonulás jó volt. Oszt ennyi.
én idén voltam először... nm egy Sirok... nincs annyi program...a fighter bemutato az + egy- két koncert...azon kívül ivászat...támolygás... a vizes polo verseny ien volt mi D.Bill után léptünk haza... személy szerint többet vártam ... de ha még nm voltatok ne hagyjátok ki
No akkor a mai napról. Azzal a szándékkal mentem ki, hogy ma javítani fogok! Mikor kockáztassak ha nem az utolsó napon? Szayerg adott köridőmérőt. Első menetben gyakorlatilag semmit nem csináltam. Össze-vissza kóvályogtam.12 kört mentem abból 12X elrontottam a -3 kanyarját. 08-09 azért összejött. Jön a Repsolnorbi, hogy 2:05.
Na mondom a második menetre összekapom magam. Mentem is ahogy csak tudtam. Jani aszondja behúz. Hihető. Az 1-es kanyarban olyan lassú vagyok, hogy majdnem elsírtam magam. Ott kapok a Janitól 1 secet. Mentem 6-7 kört de egy sem volt tiszta. Így is mentem 07-et. Majd szomjan döglöttem ezért inkább lejöttem de csak a boxutcában vertem tanyát. Gondoltam várok 5-6 percet és utána felmegyek még a végén. Jön a Koca és közli 2:05.2. Nagyszerű mondom mindenki halad csak én nem. Na felmentem 3 körre. Az utolsónál éreztem, hogy ez most összejön. A lejtős egyenesben már majd leestem a motorról -2-1 éppen csak összejött és mikor lenéztem 2:05.15 volt a köridőmérőn! Azonnal toltam a 6-at és irány a box. Még az utolsó menetben akartam egy jót menni de sajnos nem sikerült. Mire legyűrtem az előttem lévőket elfogyott az erőm. 2:07. Láttam a Kocát menni. Nem semmi dolgokat művelt a sikánban. Ha kap egy rendes motort azonnal 2:00. Szerintem.
A láncom már az utolsókat rúgja úgy, hogy nem is eröltettem a dolgot. Fasza kis nap volt!
Székesfehérvár topicban valaki felvetette a témát.
Boldog szülinapot utólag is.
Paypal-t használsz az e-bayen, vagy hogy fizettél?
Nekem K7-em van....tudsz adni elérhetőséget, vagy tudsz rendelni is?
Na mondom a második menetre összekapom magam. Mentem is ahogy csak tudtam. Jani aszondja behúz. Hihető. Az 1-es kanyarban olyan lassú vagyok, hogy majdnem elsírtam magam. Ott kapok a Janitól 1 secet.
A láncom már az utolsókat rúgja úgy, hogy nem is eröltettem a dolgot. Fasza kis nap volt!