Viccet félretéve, faintos.
Majdnem eldobtam tegnap a Beccy-t. Eddig még csak pár embernek meséltem el, hogy mekkora kibebaszott nagy mákom volt.
Kamionelőzés Mór előtt... 3 keresztben felfestett rázókőszerű biszbasz az úton, meg esős - nyálkás út, meg olajfoltok mindenhol.
(Meg vagyok áldva ezekkel az olajfoltokkal.)
Egyszer már sikerült eltaknyolnom egyen.
Namármost... 100-as tempónál olyan szépen beszitált a motor segge, hogy pfúúúú.
Autósok is meg voltak lepődve, láttam az arcukon visszapillangótükörből mikor megálltam Móron a lámpánál.
A szájja mindenkinek lehet nagy, meg a versenypályán lehet májerkedni.
Csak, ha egyszer a közúton van baj... Akkor nagy a baj. Ne adja Isten, hogy valaki ott előzzön eső után.
Ha lenne mindig örök benzinem tuti én is még a klotyóra is avval járnék.
Kiszámoltad mennyiért vettél bele benzint ennyi km alatt? Azthiszem simán valamelyik újságba bekerülhetnél egy tartósteszt részbe.
Az elvetemültebb fajtából!
, már így is elég hülyeséget írtam Pá pondrók!
Neked is szia Túrahernyó32!
Versenypálya nem érdekel, a motorhoz kapott oktatás is még megvan, jövőre azért lehet kinézek, csak félek nem lesz időm a sok motorozás miatt!
Meg érezze azt amit Én, hogy most már egy kicsit elég, majd jövőre folyt.köv.
,
,
, ne úgy mint egy férget!
32 volt a szett!
Meg vettem még tőle légszűrő tisztító/ápoló szettet! cakk-pakk volt 38500!
Csak óvatosan!(nehogy túl buzis legyen a festés ehe..ehe
),
,
"Most biztos jön majd pár vérprofi társunk, aki nekiáll okoskodni. De egy hasonló helyzetben kiváncsi lennék, hogy ők megúsznák-e perec nélkül. A szájja mindenkinek lehet nagy, meg a versenypályán lehet májerkedni. Csak, ha egyszer a közúton van baj... Akkor nagy a baj. Ne adja Isten, hogy valaki ott előzzön eső után. "