Egy - egy normálisabb kis út során a minimum 200KM belemegy a motorkába. És nem ritka, hogy 300 - 350Km-eket megyek egy nap alatt csak úgy.
Múltkor ide is felraktam, hogy milyen volt az utam 2 nap alatt.
Sft - Gádrony - Sfv - Kaposvár - Kaposvár - Sfv - Győr - Ásvány - Győr - Sfv.
Nem semmi vagy Ace....
Tekered ám bele a km-eket.....de hát ez a motor még ebben a qrva hidegben is örömet okoz, akárhányszor csak megyek vele....
Ugye milyen hétvégimotoros vagyok?
. A saját vérébe fojtanám a rohadt kis csírát...
Már párszor felvetettem az ötletét egy olyan oldal - community a létrehozásához, amely kifejezetten a lopott motorokról szólna. Történetekről, tanácsokról. Valamennyire így talán be lehetne "lőni" azt a környéket, ahol feltűnően sok a motorlopás. Így talán a motoros társaink figyelmét sem kerülné el a dolog. Mit szóltok hozzá? Rendelkezésemre áll tárhely, domain, van dizájnerem, jómagam programozó vagyok. Már csak a Ti támogatásotok kéne ahhoz, hogy nekiálljak és időt szánjak rá.
Így igaz, egy Nagy Család Vagyunk és segítünk egymásnak, ahol és amikor csak tudunk!
Pláne, akkor ha baj van....hisz ekkor van a legjobban szükség segítségre...
Ha nagyban nyomják a tolvajok, akkor a lebukás veszélye miatt külföldön értékesítik a gépeket hamis papírokkal, vagy marad a bontó.
Tervben van Németországi túra is (cca 2000Km), meg még itthon pár túra. No meg barátnőm Kaposváron lakik, úgyhogy kapja a kilómétereket a motorom.