fáradt vagyok.....
agyilag mindenképp!
de a jó hír, hogy működik!
Az is jó csak veszélyes, hogy megvárod míg kifogy a benzin, ebbe még egy kis adrenalint is be lehet kombinálni
,
: pl. koromsötétben egy elhagyatott erdősávval megspékelt útszakaszon hirtelen megáll a motor!
,
, környéken sehol egy benzínkút, ami van már bezárt (gördülő fűcsomó.....)erdőből a húsodból zabálni akaró farkas és medvedisznóember zombik, valamint egy titkozatos húsevő baktérium torzult sikolya szűrődik ki, amit csak nagy valószínűséggel 95 -ös benzinnel lehet megfékezni!(természetesen úgy, hogy beletöltöd a motorba, és elhúzol mint az állat onnan, valamint reménykedsz, hogy nem a faszoddal fogják kezdeni a lakmározást!
,
)Visszatérve a történetre tolod a leállt motort majd a semmiből 2 lámpa fénye!Megmenekültél! egy autó teli benzineskannával!.....
innen folytatom, csak mennem kell kajálni!
.....az előző piroskapcsolós válaszodon is szétröhögtük a kolegákkal az agyunkat......de ez a sisakos....
, szép feladat lesz
, addig is vedd fel a bukót, majd powertape szalaggal az álladtól kiindulva a fejtetődön át vagy 10 körben tekerd be a fejed bukóstól, fixáláshoz pedig a szalag elvágása nélkül a nyakadon is tekerd meg egy párszor, majd hónalj alatt 2 tekerés, onnan ágyékba áthúzva 4 soron, majd a hátadon folytatva(kérd anyukád segítségét) vissza nyakig, onnan ismét fel a bukóra, de már vízszintesen, míg a szalag el nem fogy!
Ekkor tekinthetjük rögzítettnek a bukót a kis szaros testeden!
,
,
.
,
,
,
Ötösre érettségiztem történelemből, dee ilyet mégsem oktattak nekem...
Én úgy hallottam, hogy a régi kommunista - kapitalista hidegháborús gsxr picsaszalonnarakéta fejlesztéséből maradt vissza, csak akkor még kulcs+piros gomb az indításért felelős kombó volt, a hidegháború befejeződése után maradt meg kulcs és a piros gomb, csak a funkcióit változtatták meg : kulcs az indításért és a leállításért lett felelős, a piros gomb csak a leállításért!
(ezt még egy békeközpontú tálib gondolkodású japán mérnök szabadalmaztatta csontrészegen)
,
Ezt Brezsnyev japán Öccsének a gsxr idomzatának divattervező dizájnerétől Cuki Hacuka -tól tudom, úgyhogy megint egy biztos történelmi infó csak nektek!
,
,
,
Akkor lesz igazán rendben minden!
Az megoldja a következő napi motorozási problémáid!
,
,
,
,
Amit imádok benne még 9000 nél ráteszed a telit a kazánra és az a szívóhang áááááááá obban szív mint eddig bármelyik csajom az biztos
Te hogy vagy ezzel szobalány?