,
mert rendkívül rühellem az ilyen interneten élősködő fórummuffot, aki kéretlenül és megszólítás nélkül reklámozza a szánalmas mivoltát, mások előtt is nevetségessé téve saját magát!
,
Neked ez a foglalkozásod?!topichozzászólásleső köcsög?!ki a faszt érdkel,mit vertyogsz,,,,szájhős fasszopó vagy,de az már nem dukál a köcsög búrádnak,hogy találkozzunk és elbüfögjed,hogy mit is akarsz te szarláma
Én mint a táláléklánc legalja kijelentem,hogy te még alattam vagy,,,gyere és mutasd meg,hol találkozzunk te kis gyökér
Ezt beszoptad!
Te tápláléklánc legalja!
Anyámat meg hagyd, mert azzal is csak a színvonaltalanságodat mélyíted az összefirkált fostömlő lényeddel együtt!
,
,
,
Inkább vagyok ilyen szép egybetestű,mint amilyen csontrakéta te
Ahhoz képest,hogy próbálsz hangsúlyoznám,csak próbálsz,mint a kutyák baszni össze vissza beszélsz,,,,,mivel nem írtam neked,de te több hónapig nem válszolsz ,mert szarba sem veszel,akkor hogy a picsába,ha nem is írtam,,,de most viszont meg tegnap este egyből beugatsz ahogy kommenteletem!na ,ennyi vagynem hogy tested,még gayad sincs....na szépen huzzál vissza anyádba és nyald körbe beülről
mint as tested,mikor szarsz,de az is csak fröcsögve jön ki belőled,,,elhiszed hogy pont annyit nem érsz
,mint am
i
ly
e
t
köpök
?!
,
,
,
,
de majd továbállnak ezek a kis egymás faszát szopó kóborbuzik
Lesz itt télen szájberkarate meg minden ami csak kellhet!
.
.
.
.
.
.
.
..sájgáy
)..kis buzim
..
.
,
,
, ennyi jutott neked,
nem haragszom rád.
,
Na mennyé mosd ki a gecimet a seggedből, mert ha éjszaka fingasz, megint öszebaszod a lepedőt, azt magyarázkodhatsz!
,
Csatakbuziként sose láttam olyant, olyan fura a testük, mire valók?
Neszoplass mert magamévá teszlek mandulával, az pisloghatsz, mint gyertyaláng a segglyukamban!
Hogy gyűrnélek szájba azzal a csapágygolyókkal tunningolt szamárbőgetőmmel
, Te kis öröm(orosz)lán(y)
,
,
,
A lámpát hol vetted mennyiért?