csakhogy fényesnek érezd a zsákod, tettem egy kis bicepszet is arra a minőségi kis felsőtestedre!
,
Teeee.... kis álomarcú motoroskurvarépám!
,
Be kéne vinnem a számlát már a biztosítóhoz, mert így nem kapom meg a pénzem. De hiába hívom, nem veszi fel a telefonját.
úgy kellett gyártatni hozzá, mivel úgy volt h turbósítunk, ahhoz meg kellett az erősebb kovácsoltvas dugattyú+hajtókar... akik versenyeznek is komolyabban, pl drift v gyorsulás...használnak iet... no mind1... a lényeg h húzz a kicsike rendesen... alsó tartományban kegyetlen pörgő... piros lámpánál 3.2- es Bömcit vertem vele... meg is lepődött... persze hosszabb távon... alulmarad... bocs az off-ért
Persze a motorról...
Tudtam én, h rendes golyónyalogató kiskolbász vagy.
Van neki egy kis fekete kocsija, nemtudom, hogy mi annak a neve... egykettes motor van benne, és ha rájön a hülyeség, inkább azt nyírja, nem a Hondát
Meg állítólag felkerültek rá a aranybarna színű neoncsövek kívülre-belülre. Ütős lehet
kovácsoltvas dugattyuk?Traktorban sem láttam egy T-55 ösben sem pedig azokat láttam.
130?
fel lett teljesen újítva a motorja... uj kovácsoltvas dugattyuk, szelepszálszimeringek, hengerfejtömítés...stb... 205 a vége...
Mondd neki nagyon vigyázzon rá... veszedelmes egy gépsárkány
Matesz úgy bánik a géppel, mint ha a saját kölyke lenne
130 felett még nem láttam menni az autót
Az én egyik fotóm alapján nem tudnál rajzolni valami faszányosat?