Azért nem olyan nehéz. 195 kiló megtankolva...
Ezt akartam kifejezni vele. Én már 17 éve motorozok, de a mai napig nem tudnám biztosra állítani, h a gumi a hibás a csúszkálásért stb...max pályán ahol azonos körülmények vannak mindíg, csak másik gumi.
Akkor viszont meg minden OK....és talán ha lekapod a katalizátort és megy rá egy nyitott dob, akkor lehet 270-ig is elmegy.....
Mint a barom
Aki keményen akar veretni az vegyen kemény gumit is hozzá!
Aszondod, ez bajos?
......mások óra szerint 290 körül mennek, de a valós az 270 körüli.......de neked azt mondod, hogy 260-ig mutat csak?
Az szerintem nem oké.....
Szinte látom magam előtt ahogy a 208kg-os motorod alatt izzik a gumi a 192kg-os alatt meg jégvirágok nyílnak. Azért nem olyan látványos az a külömbség. Bármelyik utcai gumi előbb elkezd tapadni mint egy pályagumi. Persze előbb is éri el a határait. Egy sportgumi már 20 fokosan érezhető tapadást nyújt és 50-60 fokig jó. A legpuhább race gumik se nagyon dolgoznak 40 fok alatt. És az már SC1 vagy soft keverék szóval nem húzza sokáig. Az, hogy esetleg a BT16 szar az más tészta. Bár inkább hajlok arra, hogy ThomAce túl érzékeny ezekre ld. 6-ban 160-nál gázra kerózik a moci. Ez nem genyózás ez magánvélemény.
) meg csiszolóval.KB 80% osra sikerült eddig.
Tényleg K8 gazdák van értelme a teljesítménykapcsolónak?
használja valaki?