Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről a TUTIS plekómárkáról még nem is hallottam.......
De NAGGYON GYÖNNYÖRŰ VELE EZ A VAS!
Szép, szép...

Nincs esetleg videód a kipud hangjáról? Bukógomba milyen típusú a gépen, ilyet még nem láttam...
Tutis bácsi, ha fent lesz a duplabubis a motoron, majd kérnék képet, hogy hogyan mutat rajta
akartam mondani...... megyek aludni....
Megyek aldni srácok.....holnap reggel már leszek, mert megyek melóba...

Good Night Mindenkinek!
Vazzzzeeeeg..... ezt a VAS-at most hoztad ki a gyárból?

Kib@szottul szép a gép.....még ennyire én sem szoktam KINYALNI......
Amúgy a 750 meg a 600 között a furat meg ilyenek térnek el, külsőre egyforma a blokk, szóval szerintem tuti befér
Te meg miafasz
Azt kérdezted h 750-es blokk 600 vázba? bemegy mert ugyanaz a váz meg minden más alkatrész
Vegyél inkább 750est mint ezzel szenvedni
Iq titán, basszus mit vársz ha senki nem csinált még olyat amit kérdeztél akkor mi a faszt kéne válaszolni? Mindenki írja le egyesével hogy nem süllyesztett még vagy mi a faszomat kérdeztél?!
Köszi a gyors választ gyerekek.. jó hogy basszatok a szart a semmiröl meg a sisakokról meg az istne faszaról...ezen gixxeres oldalon semmi értelmes csak szó fosás
Elolvastam ! köszönöm.
már válaszoltam is, sajna nem jó hírt
Szia Tutis ! Írtam Neked mailt. Megkaptad? Ha időd engedi írj.Kösz!
ha színt néztem volna akkor a suomyt veszem.
de igazából nem érdekelt a színe,azért ilyen a motorom is
ja meg sajnálom a pénzt a festésre
Ezek szerint Te inkább a szolidabb kinézetet preferálod.. Én inkább a feltűnőbbeket kedvelem
melyik színt sikerült megvenni?
plusz sisakbélés
teljesen új és azért adta a csávó,h így teljesen új a belseje
a plusz belsőt nem értem, azonos méretű plusz belseje van vagy minek volt pluszban hozzá teljes belső?
köszönöm szépen
75 ezeret hagytam ott érte
gratulálok, használd egészséggel. Mennyibe sikerült elhozni?
Sziasztok!
ma vettem siakot. HJC HQ1 lett belőle.
igaz nem új,egy szezonos makulátlan állapotban,kívül,belül gyönyörű,sötétített plexivel és meg van a gyári is és még ki sincs csomagolva összes cucca meg van és még kaptam ajándéka egy pár arcpárnát és egy komplett bélést,ezek is zsír újjak