Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Hippolitó!
plusztaplusszra, meg minusztaminuszra az okés?
Én autóakksival próbáltam felcserélni.... nemszereti.....
Kapcsold ki akkor nem villog, én így szoktam.....
Majd megilyed.Én hugimat vittem aszondta lefagyott a szeme.Neki nem kell ilyen.Sisak nélkül novemberben.
Most csak annyit hallok viszem a kocsidat.Jobb ez?
Te már csak tudod mi, öreg szobalókupec barátom
Csak keményen.Tied legyen a 100e-res gixxer magyarhonban.
Olcsó gép kell mert tuti eldobja majd. Ismerem
Járunk a barátaimmal gokartozni jobb napokon. Erősködött h akar jönni ő is. Elvittük elmagyaráztuk neki a pályát mit-hol vegyen stb stb. 3. kör úgy kiegyenesítette a kanyart h a gumifal feljött a kormányig Mondom mi történt ilyet szól h sok volt Két csávó allig bírta kirángatni a gokartot a gumifalból 3. körben aikor életében először ült gokartban
Most éppen állok, és készülök a szezonra.....szájjal...
Nem akartam ajtótokostul betörni a házba bazzzzzz.
néztem, annyit ír, ha lassan villog, valami kontakt hiba van a töltő és az akksi között. de ez hülyeség. két saru meg egy csatlakozó. el sem lehet rontani. ha tudnál valami extra infót azt megköszönném.
Lószart! SV650kell neki, egy bejáratott vándorfütyivel....
Bazz most jövök rá.Ezééé mész ennyit.
250-es valamit neke.Hyot vagy mi a szöszt vagy azúj VTR-t.
Szia!
Az igazi az, ha a csajod is naked, nemcsak a motorod!
Túrahernyó..
Most betölti a 18-at akkor elküldjük Ak-ra és kap valami kicsit sztem 125-s CBR pont jó mert nem olyan ugrós.
Amúgy váltani tud meg minden Yamaha Dt-n tanult
Te hülye vagy "nekem még új forma""" hehehehheeee....
Minnél újabb, anál jobb...ne szerénykedj.....
Ha bazz.. most nézem 2010 van tényleg a limited meg K5 -ös Hogy megy az idő......
Akkor helyesbítek 950.000 foghúzva, vagy 1.050.000, de akkor írja árt a nevedre!
Pofátlannak kell lenni........fontos....
Akkó venni kell neki egy gépet.És ő is veletek zúzza.
Neki mindegy csak ne cross meg chopper legyen
Odavan a motorokért meg a sebességért nem lehet levakarni a mociról Folyamatosan akar saját gépet, de egyenlőre még csak autózzon mert elég forrófejű és tuti összetörné magát motorral
Ez a limited többet is ér, de ő korábbi évjáratot kérdezett nem?
Szia!
Tudod mit legközelebb ha eladsz valamit nekem tuti(s), hogy egy ezressel többet fizetek érte, csakhogy ne legyen igazad!
Amúgy nemcsak erről nincs fogalmam......... De jólesett leírni......
Te megaszondod a tutit.Kész lókupec vagy.
Szia Murci00200!
Én csak azt írtam mennyit adnék érte, mert szarrágóvagyok!
Tavaly ősszel volt itt egy K51000 -es 990.000 -ért a tulaja kicsit megnyomorgatta, és nem volt kedve helyrepofozni.....amúgy nagyon patent volt.
A hirdetés élt kb. 1 napig....
Figyelni kell, meg kivárni....Te vagy a vevő azért ez helyzeti előny szerintem......
De tőlem akár vehetsz 5.000.000 Ft ért is motort...
Csak a véleményem írtam le.......
Megnézzem neked holnapra, hogy mit ír az akksitöltő papírjai?
Eh ilyen az én formám.
Na mindegy bár lehet nekem fiatal is az én hugom öregebb picit.Pedig van különbség jócskán köztünk.
Bár azért reménykedni lehet.
A nakedekkel hogy áll?
már megvettem. ráraktam az akksira és villog a töltés meg a karbantartás jelző. mi a fütty baja lehet? akksi 1 éves, pöccre indul vele a motor, szóval baja nem hiszem hogy van.