Háááát megnézném azt, aki egy ilyen rövid acélcsövet csak úgy elhajlít hidegen..... Természetesen csőhajlítóval lett az oldalív meghajtva, alul pedig ahol nem látszik, ott viszont ékvágásos töréshajlítást csináltunk, hogy ne gyengüljön az anyag......hisz köztudott, hogy a jó heggesztés az ritkán törik el, inkább az anyag törik mellette........
Így meg is lett a végső forma.....
A legnagyobb gond az volt, hogy az összekötő dob felé eső része, majdnem megegyezett a YOSHI összekötőjének méretével, tehát valamit ki kellett találni a cső szájának kiszélesítésére......
bevágni nem akartuk, mert akkor nem illeszkedik hézagmentesen, viszont tágító nem volt..........
Ekkor drága jó Apám lefuttatott az agyában egy szoftveres problémamegoldást, majd odahozott egy szintén az udvaron talált komplett vonóhorgot és azt kérdezte, hogy "na tudod-e, hogy mit találtam ki?"
Mondom: "Na nem fater.... ...nem rakunk vonóhorgot a motorra... "
Mire ő: HÜLE! Te melegíted a cső száját, de csak úgy, hogy felhevüljön én ráteszem a vonóhorog gömbjére és szépen ráütögetem.........
Eredmény: a cső szája hajszál pontosan akkorára tágult a gömb körül, hogy szorosan belecsúszott a YOSHI K8-as összekötője......
Hááá mondom: Fater te egy.... vagy.
hát mindent meg fogok próbálni. :D apám nagy spanja lakatos. ő vágja a hegesztés részét. apám meg csinált már kipufógót jópárat és isten hangjuk lett. szerintem összehozunk valamit. fémfékcső meg azért mert állitolag nem árt ha van. :D egyébként apám azt a nézetet vallja hogy jövőre várjak még a sportdobbal mert amig nincs jogsi addig nem kell huzogatni az ördög bajszát:D mert azért tutti megállitanának ha üveghangja lenne a gixinek. de sztem most a km kalibráló a legfontosabb. amúgy nagy hevítéssel görbítetted? vagy simán hidegen
Ja és mindent a gépen kell rajta odacsípni a heggesztővel, mert ha leméred és leveszed és úgy heggeszted oda, akkor az tutti, hogy nem oda fog esni, ha visszateszed a gépre.....
Ezért is fokozottan oda kell figyelni, hogy a gépet fel ne gyújtsd, vagy szét ne baszd alul az ilyenekkel....
Szerintem ilyen utcai szinten nem kell ennyire a súllyal foglalkozni.....most mi van akkor, ha fél kilóval könnyebb, vagy nehezebb? Észreveszed?...nem....akkor meg? Simán rakd fel a dupla kipuffot, ha az tettszik, de készülj fel, hogy nem lesz gyerekjáték.... Otthoni körülmények között csövet hajtogatni és alakítgatni nem egyszerű, és kell hozzá láng heggesztő és egyéb szerszám is....mi is szívtunk a YOSHIVAL kicsit...
A lánc miatt meg ne parázz...simán fel kel alulról hozni mellette...
Miért olyan fontos az a fém fékcső....? Pályázol?
jájá ezen elmélkedtünk (vagyis csak ő mondta) tutis bácsival. hogy akkor nem sokat nyernék. viszont sztem baszottvékony anyagból ami hőálló és könnyü talán meglehetne ugy csinálni hogy még meg is érje. csak azt nem tudom hogy a lánc alatt hgoy hozom el ugy hogy a lánc ne érjen neki meg a kipuff ne érjen a földnek. de elöbb vannak fontosabb dolgok:D jelenleg sztem ugy lesz hogy speddohealer-fémfékcső-kipuff aztán majd ahogy alakul
A gyári kipuffnál csak is könnyeb lehet valami, mert az kib@szott nehéz... A katalizátor nélkül érezhetően jobban veszi a gép a gázreakciókat és valamivel a hangja is jobb lesz tőle....
Én nem állítattam a kipufhoz a gépet, mert teljesen jól szuperál vele, akkor durrog csak 1-2-őt, ha odetépen 15.000-ig és hirtelen elcsukom a gázt, na ekkor mondja a magáét, de valami isteniül imádom..... ...és természetesen a hidegebb időkben is hegyesebb gázokra néha visszadurrog, de ez tökre elmegy....hozzá nem nyúlok az biztos!
És te fel akarsz dobni egy dupla kipuffot? Nekem is tetszett a megoldás és akartam is, de egy 600-asnak jobb az egy trombita, mivel nagyon jól kell összehozni a kettőt, de ha neked úgy tettszik, akkor megnézem majd szívesen, hogy mi lesz belőle.
Viszont, ha két dobod lesz, akkor ugye a súly is dupla lesz, tehát lehet nem lesz könnyebb a gép...
mert én is le akarok szedni katalizátort meg mindent. aztán ha már leszedem legalább könnyebbet rakjak vissza mint volt:D mert ez így tudod te is hogy baszott nehéz... és hozzáálitottad az uj kipuffhoz?
Valamilyen futtatott acélcsőből csináltuk, amit otthon találtunk, és teljesen szétmelegítettem és attól ilyen kékes-szivárványos lett..... Sajnos nem sok volt, hogy tudjunk válogatni....
Igaz nem mértük le súlyra, de szerintem a ráheggesztett tartókonzollal együtt nem nyom többet 1-1,5 kilónál....az tény, hogy nem fog ennek a súlyától erölködni a gép....
Nekem speciel 0Ft-ba került az összekötő cső, mert van 1mindenhez értő faterom és vele megcsináltuk otthon egy nap alatt a Gixerhez az összekötő csövet!
Volt otthon cső, amiből tudtunk csinálni és ketten mindig jól össze tudunk dolgozni, ahoz, hogy jó dolgok szülessenek.
Nálunk még soha nem volt szerelő, faterom mindent meg tud csinálni, a famunkáktól kezdve, a csatornázásig és mindent, amit el lehet képzelni. És kurva jól tud süteményt sütni is, mert még cukrász is volt az öregem!
Emellett van egy olyan műhelye, ahol ha van egy egész napod guberálni, akkor össze lehet rakni a talált cuccokból másnap egy komlett Gixert......
Doki!
Mennyibe volt neked az összekötő a gixihez?
Egyre jobban gondolkodom én is hasonló megoldáson , hogy veszek csak egy dobot ami nem feltétlenül a gépre való és gyártatok hozzá egy összekötőt.
Együttérzésem Oszi...
Így meg is lett a végső forma.....
A legnagyobb gond az volt, hogy az összekötő dob felé eső része, majdnem megegyezett a YOSHI összekötőjének méretével, tehát valamit ki kellett találni a cső szájának kiszélesítésére......
bevágni nem akartuk, mert akkor nem illeszkedik hézagmentesen, viszont tágító nem volt..........
Ekkor drága jó Apám lefuttatott az agyában egy szoftveres problémamegoldást, majd odahozott egy szintén az udvaron talált komplett vonóhorgot és azt kérdezte, hogy "na tudod-e, hogy mit találtam ki?"
Mondom: "Na nem fater....
Mire ő: HÜLE!
Eredmény: a cső szája hajszál pontosan akkorára tágult a gömb körül, hogy szorosan belecsúszott a YOSHI K8-as összekötője......
Hááá mondom: Fater te egy....
Hol vagytok emberek, egy fórumot bíztam rátok
Ezért is fokozottan oda kell figyelni, hogy a gépet fel ne gyújtsd, vagy szét ne baszd alul az ilyenekkel....
A lánc miatt meg ne parázz...simán fel kel alulról hozni mellette...
Miért olyan fontos az a fém fékcső....? Pályázol?
DE MEGÉRTE A FÁRADOZÁST ÉS A SOK SZÍVÁST!
Én nem állítattam a kipufhoz a gépet, mert teljesen jól szuperál vele, akkor durrog csak 1-2-őt, ha odetépen 15.000-ig és hirtelen elcsukom a gázt, na ekkor mondja a magáét, de valami isteniül imádom.....
És te fel akarsz dobni egy dupla kipuffot? Nekem is tetszett a megoldás és akartam is, de egy 600-asnak jobb az egy trombita, mivel nagyon jól kell összehozni a kettőt, de ha neked úgy tettszik, akkor megnézem majd szívesen, hogy mi lesz belőle.
Viszont, ha két dobod lesz, akkor ugye a súly is dupla lesz, tehát lehet nem lesz könnyebb a gép...
Igaz nem mértük le súlyra, de szerintem a ráheggesztett tartókonzollal együtt nem nyom többet 1-1,5 kilónál....az tény, hogy nem fog ennek a súlyától erölködni a gép....
Nekem speciel 0Ft-ba került az összekötő cső, mert van 1mindenhez értő faterom és vele megcsináltuk otthon egy nap alatt a Gixerhez az összekötő csövet!
Volt otthon cső, amiből tudtunk csinálni és ketten mindig jól össze tudunk dolgozni, ahoz, hogy jó dolgok szülessenek.
Nálunk még soha nem volt szerelő, faterom mindent meg tud csinálni, a famunkáktól kezdve, a csatornázásig és mindent, amit el lehet képzelni. És kurva jól tud süteményt sütni is, mert még cukrász is volt az öregem!
Emellett van egy olyan műhelye, ahol ha van egy egész napod guberálni, akkor össze lehet rakni a talált cuccokból másnap egy komlett Gixert......
Mennyibe volt neked az összekötő a gixihez?
Egyre jobban gondolkodom én is hasonló megoldáson , hogy veszek csak egy dobot ami nem feltétlenül a gépre való és gyártatok hozzá egy összekötőt.
Nemtudom, ha már a filmeknél tartunk, nálam a Vissza a jövőbe filmtrilógia, és a Goal trilógia a top favorit!
Viszont a motoros filmek...