Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéne menni kakucsra nem?
na mi ez a nagy csend?
sztem ez real. nézd meg a többször. ott a felvezető a falra és sztem a tűzoltók se véletlenül vannak ott. ha mondjuk elbassza akkor ne kelljen sokat várni.
most szőke leszek: ez komoly lehet?
hallod én láttam képet hogy mekkorát baszódott... kicsit néztem bután
Shumi kicsit fura volt nekem.Beijedt mikor bukott motorral.Így feladta a pályás terveit meg eladta a két ducatiját talán össz 1000 Km el az órájában.
Maradt az F-1 nél inkább.
ezt nézzétek meg fázsnyeg. kicsit lejjebb tekeritek ott egy video. besírtok.
http://magazin.topauto.hu/schu...
minden szabályos volt kifizették.monnyuk nem nagyon tudtak mit tenni mert csúnya per lett volna belőle.abból már egy uj autót is vehettem volna..mindenkinek megvannak a jogai csak tudni kell használni,élni vele.
értem. és azt mondtad a rend éber őrének hogy keresztbe mentél bőven 100 fölött? és azért ment el a futómű mert oldalról kaptad el? vagy te szépen betartosz mindent?
erre kifejlesztettünk egy tuti tecsniket. a nagybütykös gumiba a bütyik közé megy a csavar. szöges bütyis. az mindenhol elmegy. meg nemkell porig ültetni és akkor elmegy nagygázzal csak sztem még bőrruhába is halálra fagynék
sti
kvaddal se mész sokra mert az is elakad a 40 cantis hóban. Mondjuk szórakoztató az biztos.
pontossan.
nálunk kivételesen jött a hótoló. de lófaszt se érünk vele. mert az alja levan taposva. de legalább megy keresztbe a kicsikocsi tényleg kéne egy quad..
gííízda. legalább s8 al voltál vagy valami ferkával?
Ez így rendben is van, csak az emberek nagy része ezzel nincs tisztában. Nekem leginkább azzal van bajom hogy nálunk nagyon ritkán takarítják le az utat, és ezáltal nem tudok bemenni dolgozni, vagy ha igen akkor több órás késéssel. Mondjuk az is hozzá tartozik a történethez hogy a világ végén lakok.
persze... csak a márkaszervízes szakvélemény elég teljeskörűre sikeredett,minek folytán a kpl jobb oldali futóművet ki kellett cserélni..kurva gödrök
Kapni kapsz... Szar minőségű utat, nem takarított utakat, egy csomó kihelyezett sebességlassítót, egy csomó háromlábút, sok sok igazoltatást, mégtöbb adót. Fizess és kussolj! Ez megy itt hungarisztánban.
nincs feleségem háháhá csak a motor viszi a lóvét. de az sose hazudiki
TB-t is fizetek és semmit sem kapok érte.A feleség is sok pénzbe van. .Igaz ott a fejedre kapsz hogy mé eszel a nappaliban pedig porszívóznod kéne.És ahogy a Bad Boys-ban van "minőséget" azt sosem kapsz csak ha pitizel.
ebből arra következtettek hogy sose lehettél normális de valahogy a felnidet is meg kell csináltatni nem?
!joha
Ehun meg 5 - 10 cömö a hav. Aggyatok egy kvadot, mer' bekvadulok minnyá'!
én telibekurtam egy gödröt,defekt felni-kihívtam policét fénykép+jkv-illetékesnél pedig benyujtottam a számlát-utalási címnek pedig a sulyadójogosultat jelöltem meg.amit kivettem a bal zsebükből-átraktam a jobba,csak közben eltűnt a tartozásom
ahoj!