Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igaz!
Mert nemértettek hozzá!

egyébként mintha itt a forumon az uj suzukikat állandoan csak szerelgetnék!És hogy ne logjon ki a loláb,azt mondják,riaszto,meg xenon,meg plexi,meg isten tudja még mi!A lényeg a zsir uj vasakat csak szerelik!
A Suzuki meg autót... bár az se megy neki igazán!
nekem is volt egy jó kis házimozi erösitöm szépen szólt nemihába hangvilla a jelük
namost ez szivenutott
Sajna nekem nem jo,mert költöztetek!De ha normális idöben végzek,még beszélhetünk rola!De akkoris csak ugy,hogy felhivlak!
A Honda meg áramfejlesztöket Meg rotakapát
Mivel van némi tapasztalatom,azért mondom,nem minimálisan jobb kanyarba a pályán a hatos!
Ráadásul pályán kanyarbolvan több,nem egyenesböl!Ia kigyorsittást meg ne feszengessük,mert nincs benne igazad!Max egyenesben veri oda a hatost,az ezres.
köszönöm,,hogy valaki végre nyiltan beszél,nekem is yamahás kawás ismeröseim mindig szereltek...
A kawasaki meg bányagépeket
ugyan :) ez ugyanaz, mint hogy a husquarna gyartson kerti gondozo gepeket...ugymint funyiro, meg ehhez hasonlok :D
Te lány!

Kihuzod a gyufát!
ehhez a reszehez nem tudok hozzaszolni
Igen a vetkőzős áriát
singli nőknek...
akar azt is szoktam, es kifujolni se szoktak ugyhogy igeeen, tessek jonni rohogni rajtam
Meg vibrátort...
90-130 at mennyi idö alatt gyorsulja meg mert a buszok 90 el kotornak nálunk,,,
szerintem eléggémeg kell izzasztani,,,,
arra utaltam ha valaki felegy pályára kb pár hónap és frankón össze érik motorjával...
és ekkor eladni mert már jobban húzod elég nagy pénzveszteség,csereberélni,tény 600 as jobb minimálissal kanyarba,de mikor kigyorsitásnál faképnél hadják még a kevésbé rutinosabbak is...
hiába dolgozott meg,,,
énekelni fox?
yamaha csak gyartson furulyat, meg zongorat... :))) Ahhoz ert ;)
juteszembe, ha mar listazunk...most szombaton lesz karaoke buli a helyi szorakoztato egysegben, a mar a farsangon emlitett motoros kocsmaban ;) Akinek van kedve jonni, szoljon :)
Hát a suzuki az nem Honda. Ezért jó. Tömören ennyi. Milka is mindig a Yamahát mondogatja, de nekem van egy halom Yamahás barátom...a YAMAHÁT ÁLLANDÓAN SZERELNI KELL, mert VALAMI APRÓSÁG MINDIG ELSZÁLL RAJTA! főleg az R1-eken...és ezt ők mondják...