Zoo: nem a véleményemet kérdezte cool, hanem azt, hogy lehet-e, van rá lehetőség, az pedig van. Kb. ennyi a dolog. Az, hogy ő hogy dönt vagy hogy mennyire sérült a felni, abba én nem szándékszom beleszólni.
Nekem 13 éves koromban sikerült ektörnöm a csuklómat úgy hogy altatni kellett hogy helyre tegyék.
Torna órán a saját kacska lábaim akadtak össze. Ezt csináljátok utánam!
Üdv Zoo!
Én is vitába szálok veled a felni görgőzés miatt.
Minden télen kigörgőztettem a felniket, mert az állandó egykereket nem bírta. Soha nem volt baja.
Ha megcsinálható akkor elválalják, ha nem javítható akkor nem vállalják el úgy sem.
Mikor széttépte a kerítés a kezem az kemény volt... másfél órás műtét, ébren, de az érzéstelenítő nem használt... belső izom varrás... majd kívül varták, a csuklómtól a mutató ujjam közepéig a teljes tenyeremet... js és persze ott is volt gipsz.... kiabáltam rendesen.... egyelőre úgy néz ki kell korrekciós műtét... de majd meglátom bevállalol e.... engem lelkileg viselt meg rendesen... pár hónapig nem voltam én... látványnak is nagyon gáz volt... otthon van képem... de az csak erős idegzetűeknek való....
Amúgy nekem sem volt soha balesetem vagy törésem... ez az első és remélem az utcsó is....
maracuya jó szándékból irom,csak egy vélemény
az iylen gergöztetést iylen moccoknál sürgösen felejtsd el,200 feletti tempókat mennek átlag sebességnél itt sokan, de inkább közelebb a 300 hoz semmi képp nem bizok vibráció keltö megoldásokban,lehet használtan is jó felniket venni,nemmindig buknal azokkal sem,pl:szebbet rak fel a gyáritól,vayg tényleg bukás és az eleje kapott,és iyg tovább...
NEKEM MÉG NEM VOLT ELTÖRVE SEMMIM,HU GYORSAN LEIS KOPOGTAM
BIZTOS ROHADT SZAR LEHET PL:HA MŰTIK IS,PÁROMNAK VOLT MÁR ELTÖRVE A KEZE +mütét de azt a hisztitt amit lecsapot
Torna órán a saját kacska lábaim akadtak össze. Ezt csináljátok utánam!
Így könnyebben el tom képzelni min mentél át.
Bár gondolom nem viccből írtad hogy kajabáltál.
Én is vitába szálok veled a felni görgőzés miatt.
Minden télen kigörgőztettem a felniket, mert az állandó egykereket nem bírta. Soha nem volt baja.
Ha megcsinálható akkor elválalják, ha nem javítható akkor nem vállalják el úgy sem.
Amúgy nekem sem volt soha balesetem vagy törésem... ez az első és remélem az utcsó is....
az iylen gergöztetést iylen moccoknál sürgösen felejtsd el,200 feletti tempókat mennek átlag sebességnél itt sokan, de inkább közelebb a 300 hoz semmi képp nem bizok vibráció keltö megoldásokban,lehet használtan is jó felniket venni,nemmindig buknal azokkal sem,pl:szebbet rak fel a gyáritól,vayg tényleg bukás és az eleje kapott,és iyg tovább...
Gyúrni járok vaze.
BIZTOS ROHADT SZAR LEHET PL:HA MŰTIK IS,PÁROMNAK VOLT MÁR ELTÖRVE A KEZE +mütét de azt a hisztitt amit lecsapot
utolsó napok a legrosszabbak...