Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nem álltam meg, mert mire észrevettem, addigra már messzebb voltam. Ez az egyik. A másik, meg hogy társasággal voltam, akiktől nem akartam leszakadni. Kb 100motoros állt meg mögöttük, felesleges lett volna visszamennem 101.-nek...

Azt hittem, ti is a tömeggel jöttetek :)
Nemazé4

De ha láttad,mértnem álltál meg?Lehet tudtál volna segitteni!Egyébként mmi nem a hömbölygéssel mentünk,hanem saját magunk szerveztünk egy kis turát!
Szépjónapot!

Volt egy esés kb a túra közepén. Tudja valaki hogy mi történt és hogy hányan estek el?
Pont mögöttem történt a dolog és semmit nem láttam belőle :(

Amúgy nagyon jó volt a túra, kár, hogy nincs sok hasonló...

(Képeket majd én is töltök fel, de majd csak este)
Vagyok emberek, és nekem még kilóméterem is volt ma!
Maistear ezt gondoltam neked
Én is hazaértem! Csak gurigáztam még 1 kicsit!
Mi is hazaértünk!köszi mindent!Király volt!
jóóó látni titeket
hahaha kinek van boija!

maistear te meg kocsival nyomulsz utánnuk?
Képeket elkezdetem feltölteni,lehet kuksizni!
www.kep.tar.hu/milkamu
Tittelett!
Mi is tepsiépségben.........Köszönjük....jó volt megen együtt!
Szia! Kik voltak?
ez jó hír!
Na hazaestünk!

Nagyon joooo volt!remélem mindenki jolérzete magát!Folyt köv.
Örülők, hogy egy kicsit örülsz. Tudtál már legalább kölcsönbe felnit szerezni a vázméréshez?
Szisztok!
Jó utat a motorozóknak!
Ma kis segítséggel, molyoltam a mocin! Pöccre indult, miután megtaláltam az ECU-t, csatlakoztattam a helyére, az akksi érintkezőit is egyengettem, bekötöttem, meg kitaláltam hogyan kell álljon a dőlésérzékelő. Jó volt hallani a drágát! Bár nem sokáig, mert nincsenek dobok rajta, de pöpec ez a lényeg!
enis mindenkinek, es megegyszer bocsanat hogy az utolso pillanatban mondtam le...de szerintem igy volt a legjobb...aki kivancsi majd megbeszelem vele, nem forumtema mindenesetre kevesbe szeles idot mint ami itt van
a mai napra mindenkinek nagyon jó mocizást kívánok!
elindulunk mi is
majd telotok hol vagytok velencén vagy dobjatok 1 sms-t
köszi biri csao