Azért nem álltam meg, mert mire észrevettem, addigra már messzebb voltam. Ez az egyik. A másik, meg hogy társasággal voltam, akiktől nem akartam leszakadni. Kb 100motoros állt meg mögöttük, felesleges lett volna visszamennem 101.-nek...
Szisztok!
Jó utat a motorozóknak!
Ma kis segítséggel, molyoltam a mocin! Pöccre indult, miután megtaláltam az ECU-t, csatlakoztattam a helyére, az akksi érintkezőit is egyengettem, bekötöttem, meg kitaláltam hogyan kell álljon a dőlésérzékelő. Jó volt hallani a drágát! Bár nem sokáig, mert nincsenek dobok rajta, de pöpec ez a lényeg!
enis mindenkinek, es megegyszer bocsanat hogy az utolso pillanatban mondtam le...de szerintem igy volt a legjobb...aki kivancsi majd megbeszelem vele, nem forumtema mindenesetre kevesbe szeles idot mint ami itt van
Azt hittem, ti is a tömeggel jöttetek :)
De ha láttad,mértnem álltál meg?Lehet tudtál volna segitteni!Egyébként mmi nem a hömbölygéssel mentünk,hanem saját magunk szerveztünk egy kis turát!
Volt egy esés kb a túra közepén. Tudja valaki hogy mi történt és hogy hányan estek el?
Pont mögöttem történt a dolog és semmit nem láttam belőle :(
Amúgy nagyon jó volt a túra, kár, hogy nincs sok hasonló...
(Képeket majd én is töltök fel, de majd csak este)
Maistear ezt gondoltam neked
hahaha kinek van boija!
maistear te meg kocsival nyomulsz utánnuk?
www.kep.tar.hu/milkamu
Mi is tepsiépségben.........Köszönjük....jó volt megen együtt!
Nagyon joooo volt!remélem mindenki jolérzete magát!Folyt köv.
Jó utat a motorozóknak!
Ma kis segítséggel, molyoltam a mocin! Pöccre indult, miután megtaláltam az ECU-t, csatlakoztattam a helyére, az akksi érintkezőit is egyengettem, bekötöttem, meg kitaláltam hogyan kell álljon a dőlésérzékelő. Jó volt hallani a drágát! Bár nem sokáig, mert nincsenek dobok rajta, de pöpec ez a lényeg!
majd telotok hol vagytok velencén vagy dobjatok 1 sms-t
köszi biri csao