Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Máe füt a lábos alatt!
És már megenst szerelni kell!
Nézd, ez csak attól függ mi mennyi lesz. Sajna pénzügyileg nem állok fényesen, de motor nélkül sem akarok maradni. Mint ahogy látszik például a tegnapi szerelést követően, sok apró törés, repedés, stb. És ha még esetleg kijönnek hibák, akkor csak a legolcsóbb variáció lesz megvalósítva. Gondolod nekem nem nagy érvágás?
Egy jó műanyagos mester megformáz bármit üvegszálból.
egy kis inspiráció, hogy hogyan is nézhetne ki:
Ockay.....szedem a patáimat,ahogy Mr.-né megjön...csere játékossal kutyuli séta,és már vágtatok is!
,
....vége lesz a busa projectnek?
Gyere csak!Várlak
Végül előkerült a hang is....
Érkezhetek 11körül a műtétre Doktor Úr?
A Egyenlőre nem tudom eldönteni mi legyen, bár egyre jobban a B-King hasonmás a befutó! Ezért olyan idom kellene, ami a tank két oldalán és a hűtő két oldalán látható a B-Kingen. És egy hasonló lámpa burkolat is.
Debrecenben csinálja egy srác a karbonozást, teljesen egyedeileg, minta nélkül. Vázvédő, sárvédők, műszerfal körüli idomok, tank alatti kis műanyag biszb@sz. A karbonszövet volt kb 20e pénz, a munkadíj is kb ennyi. Szépen dolgozik, csak nagyon lassan...
Mit akarnál csináltatni?
Ha tényleg annyi a felni, akkor nem érdemes vele görcsölni kintről.
Nagyon jó volt!
....Várunk!
Gratulálok hozzá!
Felnit nem sikerült szerezni még a kérdésedre válaszpolva. Viszont néztem az itthoni hirdetéseket, (itt az aprón, racsidepón) Nem látok különbséget az árakban, ráadásul vám szállítási kültség is rájön még. Te hogy látod igazam van vagy nincs!
Akkor ha nem gond kérdezgetnék! Mit karbonoztatsz, hol, és minta alapján vagy meg is tervezik? Mi az ára? És csinálják esetleg sima üvegszálból is?
Nem tudok aludni! Az ördög nem alszik!
461 paci! Ez nem az enyém!
István mennél aludni, vagy van kis időd?
Szia Mr! Irígykeve nézegettem a fotókat, főleg hogy előttünk is rengeteg mocis húzott el! Köszönöm kérdésed, most már érezhetően napról napra jobban vagyok.
Nem tudom mikor lesz kész. Hát most elég széleskörű átalakítás van folyamatban. Karboncuccok (vázvédő, műszerfal körüli borítás, sárvédők, tükrök) - erre kell várni, meg még egy pici tuning (nagy sűrítésü dugattyúk, Yoshi vezérműtengely, meg a Gabi hengere+ új csapágyak mindenhová) ez már kész van. Olyan kompresszió van benne, hogy az önindító melegen alig tudja forgatni... Már egy kicsit mentem vele, nagyon kemény!
"de kanyarokban jobb leszek"
Szerinted, ha kanyarban jobb a Boci, mint a Busa, Menyus nem azt vett volna a gixxer helyett?
Szia Cool!
Gyógyulgatsz?
Jó Reggelt!
...köccke....
Mikor lesz kész?Mit tunningolsz rajta megint?