Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esély adva van. Szívesen.

A lótartás naon drága, és időigényes!
izlesek es ficamok de a kiprobalason meg gondolkozom, augusztus utan talan meg is beszelheto, koszonom
Oda megyek ahol vagy. Az enyém szép fehér motor. Méc vele 1 kanyart és készitek fotográfot rollad. Oszt nézheted! És ha mégis jól áll neked itt a döntés módosítására az idő. No meg pejsze olcsóbb is.
De nem nagy a külömbség a két gép között. Formailag. Csak a GSR szebb
az a lenyeg, nekem a triumph elobb dobogtatta meg a szivem....deugye izlesek es pofonok, a gsren is gondolkoztam, de nemtudom elkepzelni magam rajta...
1. ahogy kukucskáltam,,,,,nem vagy tucat csibe
2. én 4 hónapig válogattam a motorok között, és ez tetszett. ezen érzem jól magam. Ez a lényeg.
2millabol megvan ujonan, kerdezoskodtem mar utana es az alkatresz sem olyan veszes...persze nem egy tomegmotor igy bizonyara ritkabb es dragabb az alkatresz is....de igy legalabb nemleszek tucatbige amugy de, angol ultem mar rajta es hat...szerelem
Az a masina nem véletlenül Angol és cujva drága? + az alkatrész is ?
működik a képfeltöltés:) dzsuhéjj
sziasztok
dehogy vagyunk ellenfelek,csak lonettának irtam a Ti mocitokra
oylan gáz hogy ez a szép név le lett járatva ezzel a nyomi magyar marketingel
nemrossz, de nem nyerte el a szivem :) oszinten szolva ha mar CBRket lecserelem akkor olyanra szeretnem amiert odavagyok :) jelenlegi valasztas ugy nez ki hogy triumph street triple
Helló 2 xer akkorák mint én

Leonetta,,, netán GSR 600 veszel? vagy az nem tetszik?
Honda ambar jovore ugynezki a felsoroltak kozul egyiksem lesz :) jovore ugyanis kineztem a jovendobelim, ha minden jol megy felzarkozom picit a nagyobbakhoz
Zoo!

Nem tudtam, hogy ellenfelek vagyunk ... azt hittem attól mert Nektek Suzukitok van attól még barátság van...
és felemlt fövel ülünk is rajta,csöppet sem sajnálja senki töletek szerintem a hondákat
de igazatok van --rettentö rosz lehet hogy mindig suzukit kell nézni hátulról
Suzuki a TI motorotok?
ez nem is motor,repülö két keréken nem hayabusa elenfeléhez sorolandó!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Csak azé hogy én is beleszóljak: a Y2K a leggyorsabb!
A legjobb meg a Honda!
Nektek meg a Suzuki!

Jóóóóóóóóóó napot kívánok Mindenkinek!
remélem mostmár valami normális ember akinek pénze is van,meg tudása is oda csap a zizznek,hogy vége legyen ennek,mert már ideje lenne
és minden adottsága megvan az új busának hozzá
Hello Mindenki!
ZZR1400 a leggyorsabb
De legalább normális adatokat írnak le! Eggyes márkák viszont túl sok jót írnak le ami igazából ha nálad van a a motor és használod nagyon nem akar megmutatkozni!
Én suzuki( ezen belül DR-z Sm párti vagyok) De legfőképpen KTM-es!
Ez a két márka az aki nem csak a rizsát irja hanem a valóságban is megkapod/tapasztalod a dolgokat amiket le írnak! (szerintem)
amiből jórséz kamat és némi tőke csak...jó esetben 50-50%...