Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

24 fok!
Mi újság arra felé?
Ott is ilyen szép idő van?
Csaó Füzi!
Szia Urbán
Sia!
Sziasztok!
szeva
most ha lecserélném "laptiprómat" csak is az miatt hogy kissebb legyen méreteimben 10' colosra,könnyebben tudjam ide oda vinni magammal...
igen Hamiltont lestem én is mikor hayabusával bevitték a boxutcába
most jöttem vissza irbe,elkezdödik a projekt a narancs hayabusa után...
most eggyenlöre leveli békázom...
Rába-ring:

A motorosok között a hagyományoknak megfelelően Suzuki GSX-R 1300-zal lehetett a legjobb eredményeket elérni. A kétütemű motorok között sokan indultak a jól bevált MZ ETZ nyergében. A legfurcsább kétkerekű egy robogóból átalakított versenymotor volt, amely csak gyorsulási versenyre alkalmas, hétköznapi forgalomban használhatatlan.

A 750-esek között a Suzuki GSX-R-ek uralkodtak, az első négy helyezett ezzel a típussal indult. Hasonló fölényben van a Suzuki a legnagyobb motorok között is. Az első négy helyen a GSX-R 1300 Hayabusával indulók végeztek. A legjobb abszolút eredményeket is Hayabusával lehetett elérni. A verhetetlenül jó súly/lóerő arányú géppel Berei András 10,101másodperces időt ment negyed mérföldön...

Nesztek... a többi meg...Blaablablaaaablabla....
Hét igen ez a szép magyar nyelv, ahogy a nagyim mondaná

C- kész
A- holnap rutin vizsga (már nagyon közeledik Busaúr sétáltatása, de amíg nincs meg a jogsi addig nem hozom ki a szobából, nem hiányzik az hogy 2 évre eltiltsanak )
D- jövőhét kresz vizsga
E jövőjét kresz+szü vizsga

Úgy hogy lemondtam végképp az idei England-ról Majd jövőre...

Most meg várom a válltást, késik a kolléga
hello
elfelejtettem odairni hogy kell-e
mert nekem is van fölös
de azért köszi

jogsi hogy áll nagyon eltüntél
Szia

Mehet az adatlapodon lévő címre?
szasztok valakinek wiw meghivo?
Szia Zoo!

Ha valakinek csak az osx-kell jobban jár ha egy Acer inteles notira rak egy buherált válltozatot...
300 pénzért meg olyan laptopot lehet már venni ami megszólal és táncolni is tud
Na nekem is ez a 3 hónapos verzió van meg, annál tovább soha nem bírta, 1 hónap viszont stabilan megy

Akartam már kérdezni, hogy mikor lesz meg a narancs fejű sasod? Láttátok az F1-ben is egy új narancs Busával vitték Hamiltont amikor a pénteki edzésen letért az "ívről"
jo reggelt

autoba be irány az ovoda
Jó reggelt
MOtorra fel és irány gyakszi
hali
nekem mióta megvan az xp frissebb kivitele nagyon jóóóó ,köszönet érte az illetékesnek !
az elözöt 3 havonta kellett ujra rakni mindig össze csuklott,,,
az eti mersz-en volt asszem
Van olyan lehetőség, hogy csak félidőre megyünk és akkor nem 12 hanem 6 a lóvé?
Na jó akkor a tradicióinkhoz ragaszkodva meghírdetem:

2008 május 11 (vasárnap):
Vasárnap esti motorozás 16,00 - 20,00 óráig.
Időterv: 4 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
12000 Huf !
Fontos hogy 15:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni

1.Menyus+Gabyca
2.Biri+Timcsi
3.
4.
5.

Iratkozz fel
xxAtit is meg kéne invitálni a fotozásra
lehet hogy rázizzenünk mi is
Timcsi meg nyomja a vidit Gabica alábeszél
Na jó akkor a tradicióinkhoz ragaszkodva meghírdetem:

2008 május 11 (vasárnap):
Vasárnap esti motorozás 16,00 - 20,00 óráig.
Időterv: 4 x 20 perc pályára lépéssel. A program végén utas motoroztatás ez + 20 perc!Pálya díj:
12000 Huf !
Fontos hogy 15:00 kor ott találkozzunk!Hogy egy csoportba tudjunk jegyet venni,és hogy tudjak pár fontos dolgot mondani a pályázásról nektek!Aztán utánnam libasorban!Megmutatom a jó íveket,szünetben mindenkit külön értékelünk!És fofto haber Gabyca mindenkit jól le fog fotózni

1.Menyus+Gabyca
2.
3.
4.
5.
Látom mindenki sokkot kapott! Na akkor jóóóóéjt!
Az jó... Ez a HMI oktatás ez meg 70 000...