hozzáteszem a kormánygátló fantasztikusan működött le a kalappal! ha az nincs akkor tuti perec...félelmetesen megcsinálták ezt a busmannt mert volt két hete is egyhasonló túlfékezésem és ha idejében visszatudod engedni nem borul meg a rendszer...nagyon stabil!
Hát...nehéz szitu...ilyenkor jön vissza a fékezés gyakorlás gyümölcse, amit elhagyatott úton csinálsz különböző sebességről tudatosan...mert ilyenkor nem tudatosan cselekszel, de mégis van valami rutin a kézben már amit a tudatalattid vezérel a megszerzett tapasztalatok alapján....
bazee..nem lettem ideges..azon gondolkodtam, hogy nem állok meg, mert ez Mosonban volt, ami full cigány övezet, és nbiztos valamelyik romale hivtá a kutyáját ami ugye 1000-el futott át az úton...ha megállok akkor az vérfürdő lettvolna az tutter...:
Hát valszeg, mert itt semmi nem volt tudatos csak reflex...bazeg 1 secen belül két fékezés...első fékezés miatt megcsúszott első kerék gyors korrekció közben kutya elrúg közben megint fék, megint csúszás...és egyenesbe hozás...
Ma majdnem sikerült átdimenzionálnom a busám optikáját egy kutyának köszönhetően....pfff..
Csúsztam jobbra is meg balra is...de talpon maradtam... JA és még a kutyába is belerúgtam, hogy nem menjen be a két kerék közé...mindez olyan 60-70 körül ... Hát nem volt vicces...
még annyit a fiver hozzá szólásához,,,
KIVÉTEL!
abszolute de nem!
a cpu-d ebböl igazodik el mennyi kaját adjon a tüzre,külömben ha kiveszed orba szájba adja neki a naftát,ha lényegesen sokat eszik a moci akkor ez az elsö gyanus elem ami felelös érte
ha lenne speckó kipuff rendszered ajánlott beleépiteni!
üdv
Kedden vagy szerdán.
De én nem vagyok pap!
Még...
..tudod mit irnak a jó pap sirjára?
" Tanulmányait befejezte"
Rámfér!
Azé vigyázz magadra!
Vadriasztón gondolkodtál már?
Ez valóban igy van!
Nem lettem volna a helyedben.
Ma majdnem sikerült átdimenzionálnom a busám optikáját egy kutyának köszönhetően....pfff..
Csúsztam jobbra is meg balra is...de talpon maradtam...
ha a lambda nem jo vagy szakadás van akkor a cpu egy középérték jelet ad a motor fele
átlag száltartalom 40db körül van
KIVÉTEL!
abszolute de nem!
a cpu-d ebböl igazodik el mennyi kaját adjon a tüzre,külömben ha kiveszed orba szájba adja neki a naftát,ha lényegesen sokat eszik a moci akkor ez az elsö gyanus elem ami felelös érte
ha lenne speckó kipuff rendszered ajánlott beleépiteni!
üdv