Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi hamvasat! Ha megkérhetnélek akkor küldj légyszíves egy elérhetőséget a ktmsx@axelero.hu- ra és megbeszélhetnénk, hogy mikor mehetnék el megnézni, én dombóvári vagyok úgyhogy nem probléma. Előre is köszi: Misi
Jó reggelt Mindenkinek
El jött a nap. Irány Labancia. Egy hét komolytalan komolyság.
Hol is? .

Vegre valami jo hir a multkori marakodas utan.
Jo estet mindenkinek meg elek
Köszi a figyelmeztetést !Majd észben tartom !
Amennyiben Ti csináltátok minden elismerésem!
Eszméletlen jól néz ki!
Hello!
Én is megkerültem végre

Kaptam ma egy pár erősített Pilot power-t, ha érdekel valakit csörögjön, szép állapotú.
hali
akit érdekel nekem még mindig meg van a corbin túra dobozok,mihail jóvoltából már ha minden igaz ismét pompás alakban ...
olyan szép a doboz mint a moci,pont hayára való nem lóg el sehol
fent van az itteni hirdetések között

Hála Menya aranykezének működőképesek vagyunk,visszaadta a 'Sólyom'szárnyát! . . .
Tiszta Raptor most a Sólyom!
Addig jó míg nem ismered!
Ktmsx250!

Én csináltam magamnak komplett dobozrendszert. Eredetileg volt egy Nonfango dobozom, amit az előző motoromról mentettem le. Ehhez csináltam egy masszív konzolt kapaszkodóval együtt. Aztán vettem Givi E43 (asszem ez a neve) dobozpárt (felül is van egy számzáras ajtaja), ehhez csináltam konzolt. Ez nem olyan gagyi lett, mint egy Krauser vagy gyári givi, sokkal erősebbre, szebbre és pontosabbra csináltam. A gyári Givi vagy Krauser cuccokkal nagyon kilógnak a dobozok és túl magasan vannak. Én úgy csináltam, hogy az oldalidomtól mindössze 1cm-re, a kipufogótól pedig 3cm-re legyen a doboz. Így nem lóg ki annyira nem kelt akkora légörvényt. A topcase tartót meg úgy csináltam, hogy pont jó legyen az utas hátának, raktam rá kapaszkodót is.

Én paksi vagyok, ha erre jársz, megmutatom, de alapjában véve nincs benne semmi különös, az elvét és kialakítását tekintve olyan, mint egy gyári givi (nem wingrack-es), csak erősebb és pontosabb méretileg.
Szia!

Olvass vissza, hayabusaspeed 40366-os hozzászólása!

üdv
0iii000i0ii0i00i000i0i0000i0i00000i0i0i0i0i0i000ii0i0ii0i0i00
0i0i0i0i0ii0i0ii0i0ii00i0i0ii0i00i0i
Sziasztok Busások! Érdeklődnék, hoy tud-e valaki valamiféle felfogató rendszert busára, givi wingrack doboztartóhoz? ha valaki esetleg barkácsolt már ilyent akkor azt kérem segítsen! előre isköszönettel !Misi
Látom Milka már megint nálad járt !
gwdcdc nkwd3164wewfnlkéw wovncow46446 feiowfhoiwf 5646
rgfwelvonelrkv564 kopjkgvrepo mpőebvkoe
efvnlkwnvcl nmrweovjnrw64
hu...köszönöm h elmagyaráztad,már féltem h hülyén halok meg!akkor most csak a busásokat üdvözlöd busásan!(bőségesen,ha nem ismernéd a szó jelentését)