Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részvétem.
Mikorra értek le és merre mentek?

Dodot Én is a barátomnak tekintem, tekintettem - ez a minimum.
Én Adonyból megyek....így a 6-oson.
Tegnap tragikus baleset történt!

Dodo barátunk motorbalesetben meghalt!Lemennék holnap a baleset szinhelyére,hogy virágot,és mécset helyezzünk el!
talállka holnap(vasárnap) nálam 10.00-kor!
Aki ismerte,vagy ugyérzi,hogy ennyivel tartozik Dodo emlékének az jöjjön velünk!
Telszámom:06-30-9446636

1)Milka+Milkáné

2)Menyus+G
3) Fiveurban
Mindig mosolygott,mindig segittökész volt!
Sose felejtünk DODO!Emlékeinkbe,és szivünkbe örökké élni fogsz!
Úristen !
Olvastátok a motorozz.hut?!
Tegnap tragikus baleset történt!

Dodo barátunk motorbalesetben meghalt!Lemennék holnap a baleset szinhelyére,hogy virágot,és mécset helyezzünk el!
talállka holnap(vasárnap) nálam 10.00-kor!
Aki ismerte,vagy ugyérzi,hogy ennyivel tartozik Dodo emlékének az jöjjön velünk!
Telszámom:06-30-9446636

1)Milka+Milkáné

2)Menyus+Gabica
3)
Erre gondoltam én is,de most az a koncepció,hogy hátulra vettem 195/65-zr17-es gumit,elöl meg a telószárakat 1-1-cm-rel kijebb húztam,meg jól bekeményítettem,így talán nem fog olyan hamar leérni!
Jövőhét vasárnap majd kiderül a ringen
De minnél elöbb mert nálad gyakorlatilag ez a pillanat azonnal bekövetkezik ha egy kicsit jobb utra keveredsz,a ringen meg gyakorlatilag az első jobbosban
Én azt csinálnám hogy ragasztanék egy placsni szövetszálerősítéses ragasztót az érintési pontra,és három négy réteg sávolyos karbon kevlár szövetet rálaminálnék műgyantával,ez kb 3-4mm vastag,és végül is kis kinok árán később leszedhető.
Persze ez sem bírja életre halálra,de utána lehet rá laminálni ha lekoptatod
Talán ez alternatíva
Na igen,sajnos tuti,hogy le fog érni.De imádom a nagy bálnát
Majd kitalálok valamit
Naaa neeee megint csatahajó,az a pöfedt motorod olyan jól néz ki fehérben hogy még nekem is eláll tőle a lélegzetem,főleg hogy átalakították a hátulját nyammi
Viszont arra kiváncsi leszek amikor először leér az oldalidom,hogy fogod sajnálni a gyönyörű fényezést,aztán szépen kilukad és már csak legyintesz
Felőlem mennyünk!
De szerintem a hátatokat fogom látni! És majd nem röhögni!
Szép napot!
Valaki esküvőre, valaki csak úgy motorozzni, valaki meg dolgozni megy...
A múltkor beszéltem ezzel a sráccal és mai napig nem értem, hogy volt szíve ezt a festést átfújatni!
Jó éjt és szép álmokat !
Na mostmár tényleg Jó éjt mindenkinek!
Mire érted hogy itt !
Igen itt vagyok ;hol vagyok ?!
Szia Ági!
Busmanos az xx oldalon?
Persze csak viccelek!
Te Hogy-hogy itt?
Vannak vannak,de mmost nincsenek !
Szia!
Nézz át az xxbe ott kiételesen nagyobb most az élet !
Na hát ha ilyen böbeszédüek vagytok Jó éjt mindenkinek!